İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Acil Tıp Teknisyeni Maaşı Ne Kadar?

Gençler Bn 3 Yıllık Attciyim 2389 tl 48krş alıyorum. ayrıca 24 saat çalışıyorusunuz. 4 gün çalışmıyorsunuz. 24 saat içindede 3 saat çalışıp 3 saat dinleniorsunuz. Tavsiye Ederim.
Bende şimdi liseye başliycam aa karasizim hem şiremi olam tip teknistiyeni mi kararsizim valla
ya şurada bir acil tıp teknisyeni varsa maaşını dönerini yazabilmi ve kaç yıllık olduğunu lütfen meslek hakkında bilgi verin
,
attyim 2 yıldır calısıyorum devlette maaş,riskli birim,döner alıyorum toplamda 2000 tl ediyor çok fazla sıkıntısı var sadece bu bi gün 24 saat nöbet 4 gün istirahat olayı süper ama eleman almadıgı için devlet bazı yerlerde oda yok
ARKADAŞLR ATT MESLEGİ KOLAY BİR MESLEK DEĞİLDİR BU MESLEĞİ TERCİH EDERKEN SOGUKKANLI OLMALISINIZ ANINDA HIZLI VE DOGRU KARAR VERMENİZ COK ONEMLIDIR.

ATT olursanız üniversite sınavına girmenize gerek yok istediğiniz zaman puansız üniversiteye gidebilirsiniz. maaş 2500tl ama mesai yaparsanız 4000tl ye kadar çıkıyor
ben 1400 liraya da razıyım 500 liraya da yetr ki o meslekte çalışayım sorun olmaz benm için parası falan
2.400 alıyorum mesleğe başlayalı 2 ay oldu