İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Acil Tıp Teknisyeni Maaşı Ne Kadar?

zaten özel sektörde diyo kimide 2500 alıyom diyo
ben 6 yıldır çalışıyorum net 890 artı 250 döner alıyorum diğer fiyatlar yalan açlıktan öleceğim 3 işte çalışıyorum yazma
Arkadaşlar ne olursa olsun sonuçta sağlık alanına Türkiye nin her yerinde ihtiyaç var işsizlik konusu burada fazla dert olacağını tahmin etmiyorum 1900 TL o kadar kötü bir maaş değil hemde
bence cok az ben hemsıreyım aylık 15 bın 20 bın degısıyor.
her kafafa ayrı bi ses yaw arkadaşlar o sizin beceriliğinize bağlı hem özel sektör belli bir maaşı yok ama en az 1500 en fazla 3500 çıktığını görmüşüm sizin yeteniğinize bağlı yani o bölümde kendinizi geliştirebilirsiniz
Ben att öğrencisiyim ..İnşaallah güzel şeyeler olur staj parası da var ama her okul vermiyor 1 ANATOMİ diye bir sıkıntılı ezber dersi var 2 onun dışında gaye güsel kim size 4 yıl sonra bu maaşı verebilir ki .Biriktir biriktir istersen özel okul da okuyup vınlarsın yada dersane ye gider kpss ye çalışırısın...Sağlık meslek liselerinin “Acil Tıp Teknisyenliği” bölümünden mezun olanlar istedikleri takdirde,Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ameliyathane Teknikerliği, İşçi Sağlığı ve İş güvenliği, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Mümessillik ve Pazarlama bölümlerine istenilen şartları taşımaları durumunda sınavsız olarak yerleştirileceklerdirDaha düşünüyor musun amaaan bn mi verecem maaşını sen bilirsin be işime bakarım ...
ya ben ankarada özel kariyer kolejine başlıcam ama radyolojiye mi att ye mi? gitsem bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin.