İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Darkorbit uridium hilesi nasıl yapılır?

BIG yaz boşluk bırak .. ye gönder filan diolar ya yalan inanmayın size kendi big numaralarnın veriolar ben denemiştim ama yalanmış asıl oyun hilesini daha yeni öğrendim yapmanız gereken BIG YAZIP BOŞLUK BIRAKIP 8936639 BUNU YAPIONUZ SİZE 30 BİN URİ GELİYOR SİZ BUNU NERDEN ÖĞRENDİĞİMİ DÜŞÜNECEKSİNİZ BENİM DAYIM OYUN CM Sİ İNANIP INANMAMA SİZİN ELİNİZDE BEN DENEDİM OLDU KİMSEYİ ZORLAMIYOK
Ziyaretci Nickli Üyeden Alıntı
bu bigbilmem kaç dediginiz şeyi nereye yazacaz bide big numarası ne bana link at
beyler hepsi yalan onlar kendilerine istiyorlar onların kendi bıgı o bakın şimdi size garanti hile ne bana nede başkasına uri gider bu id nizle yapıyorsunuz inanmıyanlar çürük bir çarın id si ile deniye bilir şimdi hileye gelelim evet arkadaşlar BIG 10869098 Hile bu ve 5685 yoluyorsunuz 6662 dil dediyim gibi inan mıyan varsa çürükçarda deniye bilir ve o kadarda pahalı deyil 3 tl karşılı 20 bin uri olıyorsunuz ve mesajı yoladıktan sonra kimin idisine gönmek isteyinizi soracak kendi idi nizi yazın ve 5 dk içinde uri hesapta inan mayan varsa çürük hesapta deniye bilir
Arkadaşlar Bu Uridium Hilesi Diye Birşey Yoktur Benim Size Önerim İse Bir Gerçektir İsteyen Okuyabilir İsteyen Okumaz O size Bağlı Herneyse Konumuza Gelelim. Birçok Darkorbit Oyuncusu Gemisini Güçlendirmek İçin Kolay Yollar Arıyor Benim Size Sunacağım Bir Yol İse Telefon İle Uridium Çekmek Maliyeti Hem Ucuz Hemde Kolay Tek Yapmanız Gereken :
''BIG 8936639'' yazıp bu numaraya 6662 göndermeniz yeterli.Bu İşlem Sonucunda Geminize 5.000 Uridium Yüklenecektir Fiyatı Sadece 6 TL'dir.
Göndermiş Olduğunuz Mesajlarda :
Avea ile Turkcell için 0,5 TL ve Vodafone için 0,41 TL Ödeyeceksiniz. Ben Denedim ve Bu Bir Gerçek Ayrıca x3 ve x2 gibi Happy Hour Saatlerde Yüklediğinizde 10.000 15.000 uridium Kazanabilirsiniz.

Benim Gemim Şu Anda Vegeance 19 lf-3 10 adet en iyi elit kalkan 4 iris ve Full En iyi Elit Hız Hepsi Bu İşlem Sayesinde.
arkadaşlar dogrudur 6662 ye BIG 8917969 a gönderin boşluk bırakmayı unutmayın.
Bunu alacaksın: 300.000 Uridium

Bunu BIG 8936639 bu numaraya 6662 göndermen yeter.

Lütfen BIG ile 8938102 arasında boşluk bırakmayı unutma!

olmasa tekrar dene ....
ilk yorumu yapan kardeşim harbi delikanlısın çok saol
bana açık arttırmadan desgın golitah çıktı 7 seviyeyim ama gelmedi bittidede benim adım yazıyor nasıl alacam gemim bıgboy hadi lan ordan sikeyim ben sizi
bu bigbilmem kaç dediginiz şeyi nereye yazacaz bide big numarası ne bana link at