Selçuklu ve Osmanlı önemine Ait Madeni Paralar.
yosun Süper Yönetici 2 Aralık 2008 #1 Selçuklu ve Osmanlı önemine Ait Madeni Paralar. Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Kasım 2015
Nehir Admin 12 Mart 2010 #2 Osmanlı paraları şuan antika konumunda sanırım. Onlardan ne güzel takılar oluşturulur.
Goksel Admin Yönetici 1 Kasım 2015 #3 internet sitelerinde bu paraları 25 tl ile 3000 tl aralarında satıyorlar. tarihi eser meraklılarında bolca bulunduğunu düşünüyorum.
internet sitelerinde bu paraları 25 tl ile 3000 tl aralarında satıyorlar. tarihi eser meraklılarında bolca bulunduğunu düşünüyorum.
Murat Yönetici 1 Kasım 2015 #4 Parasına göre değişir, yalnız altın paralar daha çok para ettiği gibi, türü az olan az basılan paralar her zaman daha değerlidir.
Parasına göre değişir, yalnız altın paralar daha çok para ettiği gibi, türü az olan az basılan paralar her zaman daha değerlidir.
Ottoman Bölüm Yöneticisi 2 Kasım 2015 #5 Selçuklu dönemine ait bu ender paralardan bir tanesi değerlidir.
Venom Bölüm Yöneticisi 9 Kasım 2015 #6 Cok eski, degerli ve guzel para birimleri bunlar. Ne cok isterdim bendede olmasini, saklardim..