G gulemben Yeni Üye 25 Ağustos 2008 #1 Yakında ilçemizde düzenlenecek Kermes için dantel modelleri bakıyorum. Kermesimize katkıda bulunmak isteyenler için modelleri verirseniz seviniriz. Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Ocak 2015
Yakında ilçemizde düzenlenecek Kermes için dantel modelleri bakıyorum. Kermesimize katkıda bulunmak isteyenler için modelleri verirseniz seviniriz.
G gulemben Yeni Üye 25 Ağustos 2008 #2 Canım Kermesi hangi ilde yada ilçede düzenleyeceksin yardımcı olmak isteriz.
PENİA Yeni Üye 22 Ekim 2008 #6 Emeğine sağlık , paylaşım için teşekkürler. Gerçek el emeği göz nuru dantelde galiba. cok güzel.
PENİA Yeni Üye 23 Ekim 2008 #10 dantel örmek terapi gibi bence. çünkü sadece sayıları ve deseni ya da motifi düşünüyor insan ve anın , günün sıkıntılarını öteleyebiliyor.
dantel örmek terapi gibi bence. çünkü sadece sayıları ve deseni ya da motifi düşünüyor insan ve anın , günün sıkıntılarını öteleyebiliyor.
I$ık Gümüş Ufağı 22 Nisan 2010 #11 Dantel modellerinde sorun var canım resimler açmadı bende sizdede öylemi?
Uranüs Yeni Üye 7 Ocak 2015 #13 Aslında dantel konusunda uzman arkadaşlar varsa yosuncuğum önceden vermişti [url]http://www.yasambu.com/forum/konu/cok-sik-dantel-orneklerim.12600/[/url] buradan kendinize güzel örnekler bulabilirsiniz.
Aslında dantel konusunda uzman arkadaşlar varsa yosuncuğum önceden vermişti [url]http://www.yasambu.com/forum/konu/cok-sik-dantel-orneklerim.12600/[/url] buradan kendinize güzel örnekler bulabilirsiniz.
Venom Bölüm Yöneticisi 8 Aralık 2015 #14 Cok guzel dantel modelleri olarak duruyorlar. Kucuk kucuk malzemelerden ne gibi super isler cikarabiliyor insanlar hayret valla.
Cok guzel dantel modelleri olarak duruyorlar. Kucuk kucuk malzemelerden ne gibi super isler cikarabiliyor insanlar hayret valla.