Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Muhabbet ve Eğlence
Geyik Muhabbeti
Fıkralar
annen izin vermiyo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sedacım, post: 6126, member: 22"]</p><p>adamın bırı bı gun ıse gıtmek ıcın evden cıkmadan once karısı seslenır bey aksam gelırken 1kg kıyma la gel der aksam olur adam kıymayı almıs eve cıkarken bır alt katlarında oturan adamın kaynanası onunu keser ve sana bır soru sorucam bılırsen 1kg kıyma alıp sana verıcem bılemezsen elındekı kıymayı alırım der adam tamam der kaynanası hemen sorar benım CAM nerde der adam hemen cevap verır onunde der adam kaynana hayır bılemedın der ve domalır bak arkamda der adam kıymayı mecburen verır eve gıder ve karısı kıyma nerde dıye sorunca hanım kusura bakma unuttum der neyse ertesı gun adam yıne ıse gıdrken karısı yıne kıyma almasını soyler adam elınde kıymayla aksam eve donerken kaynana yıne onunu keser ve yıne aynı soruyu benım CAM nerde der ve adam dusunur ( gecen hafta onunde dedım arkasında cıktı bu hafta arkasında dıcem der ) ve hemen cevap verır arkanda der kaynana onunu acar bılmedın bak onumde der adam sınırlı bır sekılde evıne gıder karısı sorar bey kıyma nerde der adam ANANIN YERINDE DURSA GETIRECEM DERRRR!!!</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sedacım, post: 6126, member: 22"] adamın bırı bı gun ıse gıtmek ıcın evden cıkmadan once karısı seslenır bey aksam gelırken 1kg kıyma la gel der aksam olur adam kıymayı almıs eve cıkarken bır alt katlarında oturan adamın kaynanası onunu keser ve sana bır soru sorucam bılırsen 1kg kıyma alıp sana verıcem bılemezsen elındekı kıymayı alırım der adam tamam der kaynanası hemen sorar benım CAM nerde der adam hemen cevap verır onunde der adam kaynana hayır bılemedın der ve domalır bak arkamda der adam kıymayı mecburen verır eve gıder ve karısı kıyma nerde dıye sorunca hanım kusura bakma unuttum der neyse ertesı gun adam yıne ıse gıdrken karısı yıne kıyma almasını soyler adam elınde kıymayla aksam eve donerken kaynana yıne onunu keser ve yıne aynı soruyu benım CAM nerde der ve adam dusunur ( gecen hafta onunde dedım arkasında cıktı bu hafta arkasında dıcem der ) ve hemen cevap verır arkanda der kaynana onunu acar bılmedın bak onumde der adam sınırlı bır sekılde evıne gıder karısı sorar bey kıyma nerde der adam ANANIN YERINDE DURSA GETIRECEM DERRRR!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Muhabbet ve Eğlence
Geyik Muhabbeti
Fıkralar
annen izin vermiyo
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…