Fesbuk aç
Adamın biri geliyor oğluna diyorki Abuzer oğlum Abuzer bana bir Fasbuk aç , Abuzer cevap verir baba onun adı Feysbug. Adam tamam olum biz ne dedim Fesbug işte açacaksan aç : )

Facebook ayrı bir dünya degil arkadaşlar o nedenle fazla kapılmaya gerek yok .

Herkezin bir hikayesi var hikayelere hikaye katılan bir ortam.
O halde fesbuk oturum aç
Facebook ayrı bir dünya degil arkadaşlar o nedenle fazla kapılmaya gerek yok .
Herkezin bir hikayesi var hikayelere hikaye katılan bir ortam.
O halde fesbuk oturum aç
Gecenlerde bir arkadaşım telefon açmış diyorki fesbuk açma nasıl olur fesbuk açmak istiyorum dedim aman otur yemek yap
Bu fesbuk ta insanlar için olmazsa olmaz durumuna geldi
Facebook fenomen oldu resmen , evet ne yazikki kültürümüze uzak olan bir dil yapısı ile karşı karşıyayız ve ne yazikki telafuz zorlukları çekiyoruz.
Sadece bununlamı kalıyoruz? yenilikleri içselleştirirken en uç noktalara ulaşmaya çalışıyoruz buda bizlere zarar veriyor.
Telafuz hususuna tekrar dönecek olursak bende telefuz ile yazanlara şahit oldum, feysbuk , facebuk , fesbuk , feysebuk gibi çeşitli yazılım hataları oluyor.
Sadece bununlamı kalıyoruz? yenilikleri içselleştirirken en uç noktalara ulaşmaya çalışıyoruz buda bizlere zarar veriyor.
Telafuz hususuna tekrar dönecek olursak bende telefuz ile yazanlara şahit oldum, feysbuk , facebuk , fesbuk , feysebuk gibi çeşitli yazılım hataları oluyor.
Ferah katılıyorum sana canım biz kendi markamızı oluşturmazsak fesbuk da olur facebuke de olur.
Çok daha mühin olan fasbuk , fesbug , fespuk , fesbük , fesbuk gibi saçma sapan sözcüklerde telafuz ediliyor ne yazikki.
Bu arada fasbükün rakibi google buz geliyor buzz gibi olacagız sizce facebook mu buzz mu?
Sosyal gruplar amacından uzaklaştıkca sıkıcı oluyor hiçte fasbuk açasım gelmiyor.
Fesbuk açmak istiyorum aç arkadaşım Aça aça zaten aklımız fikrimiz facebook gibi yerlerde kaldı gündelik hayatı unuttuk.
Sosyal ağların telefuzlarıda kendi iş dünyasını yansıtmakta. Facebook açmak için heyacan duyan kullanıcılara şahit oldum sanki sonsuz güzelligi kazanacak kadar heyacanlılardı.