TRT Çocuktaki Pepee'yi kim seslendiriyor
Şuşu'yu seslendiren Ayşe Şule BİLGİÇ'tir... AŞK dediğiniz kişi zaten Ayşe Şule BİLGİÇ'tir... Kıraç ile evlendikten sonra soyadı KIRAÇ olmuştur yani KIRAÇ'ın aslında soyadı KIRAÇ'tır adı da Ali Tufan'dır... Ayşe Şule KIRAÇ baş harfleri A Ş K 'tır... AŞK ismi buradan gelir...
Kim miyim?.. Ayşe Şule'nin çok eski ve çok yakın bir dostu... Görüşüyor muyuz? Hayır... Sadece karşılaşırsak...
Kim miyim?.. Ayşe Şule'nin çok eski ve çok yakın bir dostu... Görüşüyor muyuz? Hayır... Sadece karşılaşırsak...
eweet sana katılıyorum ama ayşe şule bilgiç seslendirmiyomu ben aslında şuşunun da kim olduğunu biliyorum eğer hatırlarsanız atv ekranlarında gönülçelen diye bi dizi vardı ve orada leventin arkadaşı berrin vardı onun sesini dinlerseniz anlarsınız sevgili arkadaşlarım eğer bahsettiğim berrinin sesini dinlemek isterseniz googleye gönülçelen berrin deyin çıkar..... BENDEN BUKADAR ARTIK KAFANIZDA SORU İŞARETLERİ KALMASINNN
NOT:BU ARADA AYŞE ŞULE BİLGİÇ BU ÇİZGİFİLMİN SENERYOSUNU YAZIOMUŞŞŞ...............
SEVGİLERİMLE
ZEHRA
NOT:BU ARADA AYŞE ŞULE BİLGİÇ BU ÇİZGİFİLMİN SENERYOSUNU YAZIOMUŞŞŞ...............
SEVGİLERİMLE
ZEHRA