Proshow Producer Gold Standart'da Reklam yazısını (INtro) kaldırma
Aslında Bunu Program yardım istek bölümünde soran birisi için hazırlamıştım ama arkadaş illegal birşeyler de istediğinden konu kilitlendi. Anlaşılan Bunu Kaldırmayı bilmeyen baya birisi var herhalde çünkü Bakıyorum tek mesajlı birsürü kişi bana Özel mesaj (PM) yolluyor. google'da aratıp Aradıkları cevabı bulamayınca Direk buraya üye oluyorlar galiba sonra da özel mesajla uyarılıyorum. Bende Buraya Konuyu açayımda herkes faydalansın istedim. zaten altta Yazan Blogumda anlatmıştım. Buraya Aktarıyorum sadece. Sorularınız Varsa Program Hakkında Sorabilirsiniz.
Önce Proshow Producer yada Gold yada Standart Programını açın. Resim ve Videolarınızı ekledikten sonra kaydetme kısmına gelince kaydedeceğiniz seçeneği seçin

ve shows kısmına tıklayın.

Include intro kısmındaki tik işaretini kaldırarak introsuz başlangıç yapabilirsiniz. Yada Select show kısmına tıklayarak

kendi istediğiniz video dosyasını veya proshow dosyasını ekleyerek videonuzu kaydedebilirsiniz
Önce Proshow Producer yada Gold yada Standart Programını açın. Resim ve Videolarınızı ekledikten sonra kaydetme kısmına gelince kaydedeceğiniz seçeneği seçin

ve shows kısmına tıklayın.

Include intro kısmındaki tik işaretini kaldırarak introsuz başlangıç yapabilirsiniz. Yada Select show kısmına tıklayarak

kendi istediğiniz video dosyasını veya proshow dosyasını ekleyerek videonuzu kaydedebilirsiniz
Güzel programa benziyor. Videolardan reklam yazısını neden kaldırmak isteriz hmm arşivlemek için
Videoları temizlemeye yarayan iyi bir uygulama
Include Intro Show butonu aktif degil bende onu nasıl aktif edebilirim ?
programın 5.0'da reklamın nasıl kaldırılacağınıda anlatrmısın?
Profesyonel olanlar genelde bu programı kullanıyor
slm proshow 5 için yazının nasıl kayboldugunu ögrendiysen banada söylermisin lütfen
ya nasıl kaldırıcaz bu reklam yazısını kalkmıyo