İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

İlkokul Mezunları Ehliyet Alabilirmi?

YAZIKLAR OLSUN!Biz ilkokul mezunları,devletin 2.sınıf vatantaşımı sayılıyoruz yani?ayrıca sırf ilkokulmezunuyuz diye bizleri aşağılamanız ve psikolojimizi bozmanız sizce nekadar insaniidir?Yani biz gerizekalımıyız sizce?Ömür boyu, diplomasız_vasıfsız işçi damgası yememiz zaten büyük bir ceza değil_midir!sizcede?Buna ne hakkınız var ben 44 yaşındayım ve hala ehliyetim yok.ailemin beni okutamamasına karşılık verilen cezayı niye ben çekiyorum kardeşim.insanları sahte ehliyete teşvik edip kazalarada davetiye çıkarıyorsunuz.binlerce sahte ehliyetli sürücü trafikte cirit atıyor.AB ye girecek bir ülke için bu ATGÖZLÜĞÜ fazla ağır!bence.

evet ya bncede çok doqru diyosun ama anlayanlara bu kadar adaletsiz olunamaz zaten kurslara katılıp sağlam bir şekilde almak istiyoruz bunun için ne yapabiliriz çok merak ediyorum nereyere başvurmalıyız bilmiyorum ama almayı çok istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz qerekirse imza bile toplansın :/ bn 39 yaşındayım lütfen ama lütfen

cıkacaksa cıksın illede eğliyetsizmi kullanalım bumu adaletiniz

LÜtfen almak İsteyenlere manİ olmayin sonuÇta sinav karŞiliginda alacaklar her kİm olursa olsun ama dİkkat Şuan hİÇ bİr sÜrÜcÜ kursu veremİyor bunu firsata Çevİrecek olanlarda var ŞÖyle kursa yaziliyor kazaniyor evraklarla bİrlİkte sertİfİkayi teslİm esnasinda kabul etmİyorlar yanİ ehlİyet kazansanizda alamiyorsunuz aman bunlara dİkkat edİn benden sÖylemesİ

biz bu ülkenın çocukları değilmiz ehliyeti vermeme yerine ozaman bize türkiyede ayrı bir yer ayırsınlar biz orda yaşayalım belki orda şeçeceğimiz liderlerimiz ilk okul mevzunu olmasına rağmen böyle bi saçmalık yapmaz lar arkadaş sen sınava sokuyosun sınavda ilk okul mevzunu dediniz kişi bir girmeye alıyor ama o akıllı olan üniversite mevzunları gir babam gir akıllı ya güya bu saçmalığı ibretle kınıyoruz saygılarımla

arkadaşlar galiba biz ilk okulu türkiyede okumamışız tabiki fakir olduğumuz için okuyamadık çok istediğimiz halde bununda cezasını sağ olsun devlet babamız veriyor şimdi biz kaçıncı sınıf vatandaşız merak ediyorun haklarımız kısıtlı çünkü yorumu sizlere bırakıyorum saygılarımla

zengin fakir gibi
ayrımcılığın danişkası

İlkokul mezunlarının ehliyet alamayacağına dair söylemler var

Onu bilmemde uzun zamandır yasa falan çıkacak deniyor ehliyet almak için daha da zorlaştırılacakmış yaşı gelenlerin alması lazım biran önce

kaza yapanlar hep ilkokul mezunumu ozaman ilkokul mezunları sokaklara çıkmasınlar çünkü kazalara sebeb olurlar köyde yaşasınlar