İlkokul Mezunları Ehliyet Alabilirmi?
ArkadaŞlar tambİ sacmalİk eger bu ulkede İnsanlar ozgur degİl İse yaŞamayalim bİrde avrupalaŞİyoz dİyorlar alakasi yok tambİ sacmalik adam evİne ekmek goturmek İcİn ekmek bulamaz ken İŞ buluyor mİllet ehlİyet alamiyor sacmalik İŞte hak yemek boyledİr bee... Sacmaliga son verİlmelİdİr =((
İk okular yazma bİlmİyorlarmi akp ayip sana hakimisi yedİ haram olsun sana ben ehlİyet alamiyorum ayip ben bİz tÜrkİyenİn İnsa degİlmİyİz
gerçekten böyle saçmalık olmaz ehliyetin alınması okur yazar olması ve yetenekle alakalı
kimi var lise mezunu odundan farkı yok ama buna ehliyet veriliyo ozaman bu insanlar nasıl iş bulabilirler meslek yok işveren sömürüyo yok maaş bankaya mesai elden bunlara adalet varda bu insanlar ne yapsın ozaman herkes hırsızlık dolandırıcılık tek mesleği olur yazıklar olsun .
kimi var lise mezunu odundan farkı yok ama buna ehliyet veriliyo ozaman bu insanlar nasıl iş bulabilirler meslek yok işveren sömürüyo yok maaş bankaya mesai elden bunlara adalet varda bu insanlar ne yapsın ozaman herkes hırsızlık dolandırıcılık tek mesleği olur yazıklar olsun .
ben bu işten acayıp sıkıldım.. peki ben bir vatandas olarak ilkokul mezunuyum 97 den once dıyolar biz ne yapacaz ben anlamıyorum ya bende 18 yasınmdayım o yasa cıktıgında cezaevinde tutuklu olarak bulunuyordum benim simdi okuma sansım yok kafam almıyor bunlara bi çare bulun lütfenn
ArkadaŞlar Şimdİ ehlİyet veremyİz dİyorlarya ozaman İlİk okul mezunlarinada oy kulandirmasinlar neden oy kylaniriliyor ozaman eger haksa bu herkesİn haki ozamn ehlİyetde herkezİn hakisir bu yuzden buİŞden faydalanan lar var eger sen ehlİyetİ vermİyorsan yasak koyarsan oy İsdemesİnİ bİlİyor sunuz
ozamn onada yasak koy
ozamn onada yasak koy
ben adiyaman da yaziyurum ak parti 4 miletvekıli çıktı buna oyveren hep ilkokolmezünu alamazmı yapmayımnon
bu ehliyeti nie vermiyosunuz ben 23 yaşındayım diplamamı 2007 çıkardım biz şimdi almıcakmıyız bizde insanız oy kullanmayı biliyosak ehliyet almıyıda biliriz haksızlık bu 97 önceleri alıyomuz biz nie alamıyoruz
arkadaslar <avrupa ulkesinde bile istersen hic okul bitirme sadece sinavi gecme yetenegin olsun ben bir turk olarak turklugumden ireniyorum ben ilk okul megzunuyum ben kayit parasi bulamadigim icin okuyamadim ben ilk okul megzunuyum ve ehliyet almiyormusum turkiyede yani ikinci bir el vatandasiyim demege geliyor
niye ilk okulular ehliyet alamıyo onlar insan degilmi ??
arkadaşım böyle bir kanuna ne gerek vardı zaten mecburi egitim koymuşsun otomatik olarak herkez alabilir eskilerin sucu ne...............