Annenin kızına desteği
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\n
\n
\nAnne bugün sana gelmek istiyorum ne oldu seni kimler kırdı kimler üzdü diye sorma neolur sadece dizinde uyumak istiyorum herşeyi unutmak istiyorum keşke öyle bişe yapabilsek unutmak isteyip hemen unutsak ama olmuyo işte Anne ben birini sevdim hemde öyle sevdimki ona canım dedim ya evet Anne canım dedim ona omu bana ne dedi canın çıksın der gibiydi bugün o elleri ellerimden hiç ayrılmayacağı sandığım insan ellerimi bıraktı bana git dedi Anne beni hiçmi sevmedi ama hep seni seviyorum derdi hep yalanmıydı yok yok yalan deyildi ama neydi birbirimizi böylesine severken böyle bi yanlızlık şimdi arasam gel bu ölüm sessizliğini bitir desem gelirmi sana kıyamam derdi şimdi neden kıyıyo Anne Tamam Anne tamam kabullenmeye başlıyorum artık o beni sevdiğini söylerken beni terk etti büyük boşluktayım sanki o boşluktan yuvarlanacak gibiyim herşeyi terk etmek istiyorum herşeyi istanbulun ne suçu varsa istanbuldan nefret eder gibi oldum bende istanbulu terk etmek istiyorum.
\n
\nAma dur bidakikaya tamam sevdim hemde çok sevdim ama hayatımda sadece sen yoksun niye ben kaçıyorum vazgeçtim inadına kalıyorum hayatımda hiç olmadın gibi yapıcam sen ellerini ellerimden çektin ve beni sende bitirdinşimdi sıra bende bende seni bitiriyorum hayat sensizde güzeldir sensizde bu güzellikleri keşfedicem beraber gittiğmiz yerlerden vazgeçmiycem sana kızıp ailemi üzmiycem hele hele istanbulu hiç terk etmiycem biliyorum bunlar zaman alacak ama zaman herşeyin ilacı görürsün zaman seni bana unutturacak.Anne güler gibi oldun işte benim kızım bu diyosun dimi Annem senin varlığını hep yanımda hissettikçesenin dizlerinde hangi acı unutulmazki ALLAH senin eksikliğini vermesin yeter gerisi geldiği gibi gider\r\n \r\n
\r\n
ANNENİN KIZINA DESTEĞİ
\n
\n
\nAnne bugün sana gelmek istiyorum ne oldu seni kimler kırdı kimler üzdü diye sorma neolur sadece dizinde uyumak istiyorum herşeyi unutmak istiyorum keşke öyle bişe yapabilsek unutmak isteyip hemen unutsak ama olmuyo işte Anne ben birini sevdim hemde öyle sevdimki ona canım dedim ya evet Anne canım dedim ona omu bana ne dedi canın çıksın der gibiydi bugün o elleri ellerimden hiç ayrılmayacağı sandığım insan ellerimi bıraktı bana git dedi Anne beni hiçmi sevmedi ama hep seni seviyorum derdi hep yalanmıydı yok yok yalan deyildi ama neydi birbirimizi böylesine severken böyle bi yanlızlık şimdi arasam gel bu ölüm sessizliğini bitir desem gelirmi sana kıyamam derdi şimdi neden kıyıyo Anne Tamam Anne tamam kabullenmeye başlıyorum artık o beni sevdiğini söylerken beni terk etti büyük boşluktayım sanki o boşluktan yuvarlanacak gibiyim herşeyi terk etmek istiyorum herşeyi istanbulun ne suçu varsa istanbuldan nefret eder gibi oldum bende istanbulu terk etmek istiyorum.
\n
\nAma dur bidakikaya tamam sevdim hemde çok sevdim ama hayatımda sadece sen yoksun niye ben kaçıyorum vazgeçtim inadına kalıyorum hayatımda hiç olmadın gibi yapıcam sen ellerini ellerimden çektin ve beni sende bitirdinşimdi sıra bende bende seni bitiriyorum hayat sensizde güzeldir sensizde bu güzellikleri keşfedicem beraber gittiğmiz yerlerden vazgeçmiycem sana kızıp ailemi üzmiycem hele hele istanbulu hiç terk etmiycem biliyorum bunlar zaman alacak ama zaman herşeyin ilacı görürsün zaman seni bana unutturacak.Anne güler gibi oldun işte benim kızım bu diyosun dimi Annem senin varlığını hep yanımda hissettikçesenin dizlerinde hangi acı unutulmazki ALLAH senin eksikliğini vermesin yeter gerisi geldiği gibi gider\r\n \r\n
\r\n
ANNENİN KIZINA DESTEĞİ
Anne bugün sana gelmek istiyorum ne oldu seni kimler kırdı kimler üzdü diye sorma neolur sadece dizinde uyumak istiyorum herşeyi unutmak istiyorum keşke öyle bişe yapabilsek unutmak isteyip hemen unutsak ama olmuyo işte Anne ben birini sevdim hemde öyle sevdimki ona canım dedim ya evet Anne canım dedim ona omu bana ne dedi canın çıksın der gibiydi bugün o elleri ellerimden hiç ayrılmayacağı sandığım insan ellerimi bıraktı bana git dedi Anne beni hiçmi sevmedi ama hep seni seviyorum derdi hep yalanmıydı yok yok yalan deyildi ama neydi birbirimizi böylesine severken böyle bi yanlızlık şimdi arasam gel bu ölüm sessizliğini bitir desem gelirmi sana kıyamam derdi şimdi neden kıyıyo Anne Tamam Anne tamam kabullenmeye başlıyorum artık o beni sevdiğini söylerken beni terk etti büyük boşluktayım sanki o boşluktan yuvarlanacak gibiyim herşeyi terk etmek istiyorum herşeyi istanbulun ne suçu varsa istanbuldan nefret eder gibi oldum bende istanbulu terk etmek istiyorum.
Ama dur bidakikaya tamam sevdim hemde çok sevdim ama hayatımda sadece sen yoksun niye ben kaçıyorum vazgeçtim inadına kalıyorum hayatımda hiç olmadın gibi yapıcam sen ellerini ellerimden çektin ve beni sende bitirdinşimdi sıra bende bende seni bitiriyorum hayat sensizde güzeldir sensizde bu güzellikleri keşfedicem beraber gittiğmiz yerlerden vazgeçmiycem sana kızıp ailemi üzmiycem hele hele istanbulu hiç terk etmiycem biliyorum bunlar zaman alacak ama zaman herşeyin ilacı görürsün zaman seni bana unutturacak.Anne güler gibi oldun işte benim kızım bu diyosun dimi Annem senin varlığını hep yanımda hissettikçesenin dizlerinde hangi acı unutulmazki ALLAH senin eksikliğini vermesin yeter gerisi geldiği gibi gider