İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Bacak bacak üstüne atmayın !

Bacak bacak üstüne atmayın !

Bacak bacak üstüne atmayın !
Bacak bacak üstüne atmayın !
Uyarı bu defa sağlığa zararlı olduğu için sağlık uzmanlarından geldiBacak bacak üstüne atmayın !Bacak bacak üstüne atmayın !Bacak bacak üstüne atmayın !
Uyarı bu kez adabı muaşeret kurallarına aykırı olduğu için eğitimcilerden değil, sağlığa zararlı olduğu için sağlık uzmanlarındanBacak bacak üstüne atmayın !Bacak bacak üstüne atmayın !Bacak bacak üstüne atmayın !

Dermatolog Erçin Özüntürk kadınların yüzde 85-90'ında görülen selülitin artmasında varisler, dar kıyafetler ve bacak bacak üstüne atmanın etkili olduğunu bildirdiBacak bacak üstüne atmayın ! DrBacak bacak üstüne atmayın ! Özüntürk, selülitin genetik, aaaabolik ve damarsal gibi nedenlerle ortaya çıktığını vurgula*****, "25 yaşın üstünde ortaya çıkan selülit kadınların yüzde 85-90'ında görülmektedir" dediBacak bacak üstüne atmayın !

Genetik nedenlerin yanı sıra doğum kontrol hapları, hamilelik, aşırı kilo ve yanlış beslenme, alkol tüketimi, stres, hareketsizlik ve ruhsal problemlerin de selülite yol açtığını ifade eden DrBacak bacak üstüne atmayın ! Özüntürk, "Varisler, dar kıyafetler ve bacak bacak üstüne atmak da selülitin artmasına neden oluyorBacak bacak üstüne atmayın ! Bacak bacak üstüne atınca dolaşımda problemler ortaya çıkıyor ve bu da selülit oluşumunu hızlandırıyor" diye konuştu