İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Twitter'daki Sneijder Geyikleri

Cıvıltıların sesleri altında Galatasaray'ın yeni transferinin bakın Twitterdaki Sneijder Geyiklerinde neler dönmüş.

Fikret Orman Sneijder'i ortak kullanmak için yarın görüşmeye gelecekmiş #welcometogalatasaraywesleysneijder

[B]Rakamın sırrı "3.5" Wesley Sneijder ile anlaşma 3.5 yıllık Yarın geliş saati 3.5 Fenerbahçe şu an 3.5!! #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder

Uzun zaman sonra çok güzel bir gece..Uyicaz uyancaz Sneijder gelcek iyi geceler.. #WelcomeToGalatasarayWesleySneijder

Sneijder nihayet Galatasaray'a geldi. Ünlü oyuncunun transferinin kesinleştiği gün twitterda hoşgeldin sneijder hashtagiyle bir başlık açıldı. İşte o başlıktaki en ilginç tweetler:

[B]dünyanın en iyi 5 futbolcusundan bırı galatasarayda kim yapıyo bu şakaları ya ünal aysal böyle pasta yapmayı nerden ogrendı???

#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder Bir Beşiktaşlı olarak kıskanmadım mı kıskandım, ama sonuçta futbol 11 kişiyle oynanıyor, hayırlısı...

[B]Sneijder'in oynadığı takımlara bakın Şampiyonlar Ligi A Grubu gibi
Twitterdaki Sneijder Geyikleri
#WelcomeToGalatasarayWesleySneijder diyerek güne başlamak süper bişeymiş bence sizde deneyin herkese günaydın mutlu haftalar )

iki gün önce ırmak kazuk'a "evime yakınım" derken subliminal mesaj vermiş kerata
#welcometogalatasaraywesleysneijder

Bold lar ile harbi geyik olmuş [bbebe] diyorum bende.
geyiklere tahammül etmek gerçekten çok zor.