İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Ninenin mektubu...:D

Ninenin Mektubu
Amanın yavrımNinenin mektubu...:DBen öyle duyuyomNinenin mektubu...:D o gocuman memleketlerde cicili biciliNinenin mektubu...:D boyalı moyalıNinenin mektubu...:D şıngırdak fıngırdakNinenin mektubu...:D kirpikleri takmaNinenin mektubu...:D saçları sokmaNinenin mektubu...:D onlan bunlan düşüp kalkmaNinenin mektubu...:D gözleri eldeNinenin mektubu...:D etekleri beldeNinenin mektubu...:D artanı da yerdeNinenin mektubu...:D sıska mıskaNinenin mektubu...:D şıbıldak gibi bazıNinenin mektubu...:D çirkin mirkin hanımlarNinenin mektubu...:D gızlar oluveriyormuş…
Amanın onlara tutuluveren deNinenin mektubu...:D yanıveren de deme yavrım. Alceen gızın soyu sopu belliNinenin mektubu...:D saçı sırma telliNinenin mektubu...:D eline el değmemişNinenin mektubu...:D kötü süt emmemişNinenin mektubu...:D sevisi derindeNinenin mektubu...:D eti butu yerinde olmalı. Dizine otutturuverdin mi kucağın dolmalıNinenin mektubu...:D domuz hem evlenince pazara kadar değilNinenin mektubu...:D mezara kadar varmalı. Ee hanım dediğini de
alaya kattın mıNinenin mektubu...:D koluna taktın mı yakışmalıNinenin mektubu...:D duvara attın mı yapışmalı. Bu sözlerimi eyi dinle bakemNinenin mektubu...:D bi kulağından sok da öte kulağını tıkaNinenin mektubu...:D çıkıvermesin len. Senin nazlı Eminen ne Güne duruyo? Geçenlerde Ekmek ediyodum. Açcık hamurum kaldıydı.

Emine gelivedi. "Koley gelsin ninem" deye artanını da o edivedi sağolsun.
MaşAllah bi olmuş hopur hopur. Dilim dağı taşı gırkbin kere maşallah… AmanınNinenin mektubu...:D artanını da o ediverdikten sonra iki süpürgü çalıvedi avluyaNinenin mektubu...:D malların altlarını kürüyüvedi. Ben de ah benim ak topanımNinenin mektubu...:D gövercinimNinenin mektubu...:D Kalem kaşlımNinenin mektubu...:D nazlı gülümNinenin mektubu...:D mor zümbülümNinenin mektubu...:D al bürgülümNinenin mektubu...:D bol görgülümNinenin mektubu...:D naha Alah seni allı başlı gelinler edivesinNinenin mektubu...:D muradına erNinenin mektubu...:D gonca güller derNinenin mektubu...:D naha evlerine sarı sarı buğdeyler yağıvesin deye dualar edivedim. Giderken de senin hesabiyetine şööle "e gelinim olmecen mi len?"… Sarmeştim de iki yaneceğinden şappudu şuppudu öpüvediydim.
Amanin misler gibi kokuyo len. Ee opmek filan deyince o gül yüzün gülüyo de mi? Seni gavurun p... seni! Emi gel yavrımNinenin mektubu...:D yokluğun köz oluyo yüreğimde. Dün akşamüstü kırmızı fistanımı geydim de şööle cami duvarına doğru yukarı çıkıyodum.
Elimi ardıma kodum. Bizim Zartlak Osman pencereyi açmışNinenin mektubu...:D bende şööle oturdum. Bi de iradyoyu sonuna kadar açtıttırmış da havaları dinliyon deyyodum. Beni görüvediNinenin mektubu...:D "ninee!" dedi. "Eeey!" dedim. "Gel de bi açcık oynayıvee" dedi. "Beni mi deyyon ay oğlum" dedim. "Heee" dedi. "Uleen" dedimNinenin mektubu...:D "benden geçti gari a yavrim. Sen o karınıNinenin mektubu...:D Gıygıdı İbram'ın gızını bi cıscıbıldak soyNinenin mektubu...:D köyün delikanlılarını ünleNinenin mektubu...:D onların garşısında böyle şakkıdı şukkudu bi oynatıve!".
İyi dememiş miyim len? Sen olmayınca yokluğun köz oluyo yüreciğimde. Gel gari yavrım. Yollara bakıttırmaNinenin mektubu...:D gözümüzden yaş akıttırma.
Gel gari yavrımNinenin mektubu...:D gel gari! He hey…