İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Hıçkırık Nasıl Geçer

hıçkırığı geçirmek için;önce ben bir bardak su alırım 3 defa derin nefes alıp verdikten sonra 3 defa yudum yudum sudan içerim.Sonra tekrar bunu yaparım yani 1 kaç kez geçer.deneyebilirsiniz.
Ben nefesini tutarak hıçkırığımı geçiriyorum
hıçkırık geçmediği zaman insanı sinir ediyoo
Bİr kaŞik bal ve karabİber kariŞİmiyla VE yenmesİyle aninda kesİn sonuÇlar alinmiŞ BİR ZAT MANSUR KARCI TARAFINDA DENEYİP BULUNMUŞTUR ŞANSINIZI DENEYİN KESİN SONUÇU ALAÇAKSINIZ
Bardağın ters tarafından su için anında keser.(Bunun için eğilmeli ve bardağın karşı yüzeyinden içmelisiniz).En azından bende böyle,yalnız dikkat edin boğazınıza kaçmasın.
Hıçkırığı kesin geçiren bildiğim 1-2 yöntem var.1-Biri sizi korkutunca hıçkırıgınız geçebilir ama korku filmi izlerken korktuğumuz gibi değil 2-Su için 1-2 bardak su içtiğinizde geçer,3-Nefesinizi 30 sn fln tutun ama fazla zorlamyın.4-Bu size biraz garip yada komik gelebilir ma gerçek Sol elinizi başınızın ustune koyup tek ayak uzerinde zıplayın biraz komik gibi gözüküyor ama gerçektende hıçkırığı geçiriyor.Ama sürekli hıçkırığınız geçmesse cok uzun sürerse mutlaka doktora görünmelisiniz!!!