İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

adet olupta hamile olunur mu?

arkadaşlar hiç adet olduğu halde hamile kalan arkadaşlar oldumu? adetiniz geldiyse hamile olup olmadığınızı nerden anladınız. Gebelik testleri adet döneminde hamile olunsada pozitif mi çıkar. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şöyle bir cevap buldum sizin için ;

Adet görürken hamile kalınmaz. Adetten bir hafta sonraki birleşmede gebe kalma şansı yüksek. Geri çekilme yöntemleri de yüzde 100 etkili değil. Gebelikten korunma hapları ise her gün bir tane olmak koşuluyla adet kanamasının başladığı günden itibaren düzenli alınırsa yararı var. Kimi zaman o bile yüzde 100 korumaz. Bekleyip görelim.
Ben hamile olupta hamilelik süresince adet gördüğünü bildiğim arkadaşım var ama
karnım da bazen hafif ağrı oluyor ve bazende midem çok kötü şişiyor neden acaba bilen varmı
adetim bittikten 2-5 gün sonra erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Her ayın 24 25inde adet görüyorum 5 6 gün sürüyor. hamile olabilme ihtimalim varmı ?
22 nisanda eşimle şüpheli ilişkiye girdim. adet günümü 1 hafta vardı ve 28 inde adet oldum.bir kaç gündür mide bulantısı(kusma) arada baş dönmesi ve 2 gündürde göğüslerimde sızı şeklindi ağrı oluyor. acaba diyorum olablir mi böyle bir şey
Arkadaş bıraz hızlı davranmış.Sakın yavaş yavaşadet olupta hamile olunur mu?adet olupta hamile olunur mu?adet olupta hamile olunur mu?adet olupta hamile olunur mu?
arkadaşlar merhaba,
eşimle ilişkiden sonra, ne adet olur gibi ne de olmaz gibi bişiler oldu, hala da oluyor, normal adet zamanına daha vard2 4, 5 gün kadar. 3 gün oldu, ikkide biraz şüpheliydi, bugün de çok fena midem bulanıyor, sanmıyorum ama yine de endişe işte.. bu durumda olan var mı ya da olduğunu bildiğiniz biri..
bazı kadınlar hamileliği süresince adet görebilirler
kızlar mrb ben 5 aydır korunmuyorum ve bu ay adetim 1 gün geçti ve adet oldum kanamam normal adet olduğum zamanlardan biraz daha koyuydu ve 2 günde bitti şimdide koyu lekelerim gelio arada acaba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı idrar testini en erken ne zaman yapmalıyım