İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Hamilelikte 3.Hafta Belirtileri Nelerdir?

Merhaba
ikiz belirtileri nasıl olur. ben klomen ve yumurta çatlatma iğnesi kullandım. 14.09.2012 de adet gördüm. bu ay için yumurtlama gerçekleşmiş ama bekliyorum.

bende hamile kalmak istiyorum bu üçüncü haftam adetime altı gün var ama çok sık idrara çıkıyorum ve bacaklarım çok feci ağrıyor aceba hamile olabilir miyim?

Slm ben Çok belİrsİzlİk İÇİndeyİm,yardici olun lÜtfen...nİsan88 hanim ; ben de sİzİn gİbİ sik İdrara Çikma,ŞİŞlİk,hafİf halsİzlİk,ÖĞÜrme yaŞadim adetİmden 2gÜn Önce ve sonunda 2gÜn adet oldum,ya da adet sandiĞimizi,bİlmİyrm artik ve 3gÜn sonra Çok az tekrar kanama oldu,Çok az ama,sİzce durum?bugÜn geldİ o 3gÜn sonrakİ azicik kanama,sabah da test(İdrar ve kan)lerİmİ yaptrmiŞtim,2saat sonra alicam ,hayirlisi,bİŞeyler varsa da sÜrprİz olucak eĞer olursa...

bende 2 gün önce ilk test yaptığımda beklemeden testi çöpe attım akşam iş dönüşü çöpe bir çöp daha atmak için kapağını açtığımda çift çizgiyi gördüm inanamadım sbh erkenden bir test daha aldım.. oda pozitif çıktı... sonrasında doktora gittim... ultrasonda bebeği göremedi...kan tahlili yaptrdm pozitif çıktı... önümde kan değerlerimde artış beklediğimiz 1 günümüz sonrasında bebeği görmek için ise 4 günümüz var... çok korkuyorum... kötü birşey olacak diye....ALLAH isteyen herkesin kucağına sağlıklı bebişler almayı nasip etsin.. Kimsenin kucağını boş bırakmasın....

Hamilelikte zaman uzadıkça belirtiler her geçen gün artmaya devam ediyor.

selam arkadaşlar en son regli tarihim 4 martta başladı ve 24 günde bir olan düzenli regli dönemini 2 gün bekleyebildim ancak =)) evde test yaptım pozitif çıktı tabi gözlerime inanamayarak aynı gün tahlili yaptırdığımda 3 haftalık gebelik olduğunu öğrendik.. ama bu arada regli sancılarım hariç hiç bir belirti yaşamıyorum.. paylaşmak istedim umarım sorularınıza cevap yaşadığım bir şeyler vardır..