İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Kıskanc misafır ve ev sahibi :)

Ding Dong! Ding dong!

Kapıyı ev sahibi evli ve mutlu cift kocaman bır gülümsemeyle acar;

_HosgeldiniiiiiiKıskanc misafır ve ev sahibi :)..

Misafir ciftte yüzlerinde kocaman gülümsemelerle;

-Merhabaa iyi aksamlaarrr..

mısafır kadın elindeki,bır buket cıcegı ev sahıbı kadına uzatır ve öpüsme faslı..

ev sahibi kadın;

-ay ay canım nıye zahmet ettiniz..cok tesekkür ederriiz cok güzeller

Ama asıl icinden gecen

(ııı bune yaaa,ala ala kırcıcegınden bır buket insan karanfıl,orkıde felan alır..ne cimriler ya hayret)

Ve salona dogru misafırler önde evsahıplerı arkada nazikce yol verılır..salona gecılır mısafır kadın;

-oooo ..ne zevklisiniz yenı mobılyalarınız harıkaa..renkler felan cok uyumlu

ama asıl icinden gecen

(Hehe salak karı gıtmıs yesil renk koltuk almıs ..nasıl zevkse!üstelik fıstık yesili..oldu pembe olsaydı bari..zevksızlerr)

Koltuklara oturulur..ve hatır sorma faslı baslar ve colukcocuk tek tek sorulduktan sonra nıhayet bıtmıstır..

Ev sahıbı kadın cıceklerı vazoya koyup nazıkce salonun bır kösesıne yerlestırırken diğer kadın onu hem seyreder ve

(hımmm ..terlıkler ananem devrınden kalma ponponlu kendını şık zannedıyo..buluzun rengıne kahkaha yı basıcam sımdı bu ne)

diye gecırır aklından...

ve ev sahıbı kadın;

-cok tesekkür edeırm tekrardan sekerım cok yakıstı buraya

(yaniii vazom kurtardı tabi olayı ..olmadı ot bari getırseydın görgüsüz)

Buarada ev sahıbı adam mısafır adama sorar

_eee neler yaptın Ali, nevar neyok ya baya oldu görüsmeyelı hıc aramadında ..

(cokta lazım degıldı allahın manyak cımbomlusu)

_sorma yaa işlerden işte hıc fırsat bulamıyorum,cogu es dosta haksızlık ettık okonuda sucluyuz..bılıyorsun borsa ıslerini

(hıcte bılmezsınde bozmayayım sımdı senı,mutfaktan gelen yemeklerın kokusunun hatrına )

_dogru dogru sende haklısın ..bazen ınsan kendıne bakmayı bıle unutuyor aynada bende garajda aynı telas ıcındeydım son bıkac aydır..

(iyi oldu bir garaja ortak oldugumu bılsın..ne garajı dıye sormasını saglıyacagım bu sözle)

_Ne garajı hayırdır?

(ne garajı yaa yoksa pıyangomu carptı mıras mı kaldı bunlara yaa )

_Yaaa bir garaja ortak oldum sahıbı teklıf ettı bırkısım yatırım yaptık oraya ondan sonraaaa.....işteee,,..

Ev sahıbı kadın o sırada önceden hazırladıgı masaya son olarak ekmek sepeti nı de koyar ve buyur eder.yemekte

misafır kadın bırsüre sonra

_mmmmm..yemekler muhtesem sekerim ellerıne saglık

(acım yemekten baska carem yok sekerım corba soguktu..salata hıc zengın degıl..et yahnısıne nane koymus güya tarz yapmıs )

misafır adam eşine destek icin onaylar

_evet gercekten ellerinize saglık harıkulade hersey..

(Yazık adama acıdım sımdı )

ev sahıbı;

_Afıyet olsun

(yiyinde yemek görün bariii)

mısafır kadın sofranın toplanmasına yardımcı olur tabakları mutfaga tasımaya basladıgında

(hala ceyızlerını kullanıyor galıba,güya cok kıymetlı havası vermıs bit pazarındakılerın aynısı ayol bunlar)

mutfakta evsahıbı

-sekerım ya zahmet oldu sana hay allah..

(taşı taşıda yenı aldıgım bulasık makınemle yenı tencere takımlarımı gör)

-Aaaa lafımı olur canım ne demek elime yapısacak degıl yaaa beraberce iste halledıverdık

(Dua et bana yoksa mutfaktan cıkamazdın.hımmm yenı bulasık makınası almıs fazla bakmayayımda görmedı sansın)

Beyler icerde hayat sartlarından bahsetmektedır

evsahıbı adam ;

-ya napacaksın hayat sartları biz bukadar etkılenıyorsak fakırlere allah kolaylık versın

(yani sizede)

-dogru..onların işi allaha kaldı artık garıban cok memlekette

(vitrini güzel yapmıssın ama ici bos..fakırler miş sanki kendi petrol kralı herifin)

Kahveler ıkram etmeye baslayan ev sahıbı nazıkce dizlerını kırar ve gülümseyerek buyrun der...

önce mısafır adama uzatır tepsıyı

adam nazıkce alır ve tesekkür eder

(hay allah köpüksüzünü aldım neyseeee hepsi aynı olmalıydı normalde)

ve mısafır kadına uzatır

(fıncan takımları ne itici..neyseee)

kadın son olarak esıne uzatır ve kendınınkınıde alıp yerıne oturur

(hımm okka gibi yapmısım catlar sımdı bu,,gecen sefer kendısının kı kahvemıydı kaynamıs sumu anlamamıstık)

Ve mısafırlık son bulur...

müsade ısterler ve kalkarlar

hem vedalasıp hemde öpüsürlerken mısafır kadın

_aayyy cok tesekkürler hersey ıcın bızede en yakın zaman da beklıyoruz arayı uzatmayalım der gülerek

(gelmeye kalksanızda kabul etmıyceme göre ara uzayacak hehe..)

-elbette ne demeek seve seve gelırız..ıyı geceler

(oldu canıııım işim yoktu sana gelmekten baskaaaaa..senın sosyete gösterılerını ızleyecektım bıdee,kullandıgı parfümde mıdemı kaldırdı nerden öpüstük)

ev sahıbı beyle misafır adamda tokalasıp ayrılırken;

mısafır adam

-hersey cok güzeldı ıyı geceler dılıyorum bıara lokaldede bulusalım

(lokalı bırakalı 2 ay oldu ama senı orda tanıyacagımı bıle sanmıyorum gelsende )

-Tabiki gelrırım.. ıyı geceler,yenge hanım sızede yıone bekleriz

(ne gelmesı be seytan görsün yüzünü..ama karıdan yana sanslı herıf kendı bı halta benzemesedeee bu kadın nasıl begenmıs bunu yaa hayret ..gözlerin mavısınde kaybol git yani)

aynı anda mısafır kadın ev sahıbı erkege bakmaktadır memnun bır ifadeyle

(adama bak ne kadar karizmatiik..bu kadında ne buluyo bu..carpık bacaklı..sisman bısey..bu adama hayranım yaa)

ve son olarak mısafır adamla evsahıbı kadın tokalasır vedalasır

mısafır adam

-iyigeceler

(bu kadında az kıvırmıyo bana haaa bakısları cok korkunc)

-yine beklerız ıyı geceler

(yazık adam paso karısını aldatıyormus haklı tabi haklııı..fena adamda degıl üstelık kadınına düsmemıs)