Muhabbet Kuşlarının Kolay Söyleyebileceği Sözler
Muhabbet Kuşları Nasıl Konuşturulur
Muhabbet Kuşlarının Kolay Söyleyebileceği Sözler
Muhabbet Kuşlarının En Kolay Söylediği Kelimeler
Kuşunuzun konuşması için aynı şeyleri, ses tonunuzu değiştirmeden tekrarlamalısınız. En kolay söyledikleri kelimeler içinde "c","ç","ş" harfleri geçenler.
Mesela; cici kuş, şişko, ablacım, canım, aşkım, şeker şey, öpücük .....
alıntı
benim muhabbet kuşum 4 aylık ve konuşmaya başladı ilk önce dedğiğ kelimeler pek anlaşılmıyordu ama şimdi anlıyoruz
.pişt
.boncuk
.canım
.cicikuş diyor
ve öpücük yapıyor ..
.pişt
.boncuk
.canım
.cicikuş diyor
ve öpücük yapıyor ..
bizimki aklınıza gelebilicek herşeyi söylüyor. opitipiti, mini mini bir kuş donmuştu, cik cik cik ötsün diye, ben ne tatlı bi kuşum, eşşek sıpası, annecik, babacık, şımarık kuşum benim, fıstık kuşum benim, şampiyon cimbom... ve daha neler neler. 5 ayda eğittil. süpeer.
bizim kuş yakışıklı kuş kücüück kuş cici kuş aşkım ablacım öpücük fıstık mehmet yavrucum hoşgeldiniz aşkitoşko elifcik bebiş bebiş abicim sıpacık ablacım benim aşkım diyo çook şeker ) 9 aylık
Benimkisi 1.5 Yıllık Ama Kendi Halinde Takılıyor Canı Sıkıyor Kafesin Kapağını Açıp Çıkar Canın Sıkılınca Kafesin Kapağı Kapalıysa Gagasıyla Açıp İçeri Giriyor Ama BaBacık Koş Koş Cici kuş Metehan, Canım, ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ DİYO Çok Güzel Ya O Konuşunca Bütün Sitres Gidiyor
benim kuşum 7 aylık ama konuşmuyor..
adı: FINDIK
ona fındık dediğimizde ötüyor ve yanımıza geliyor
bizi öpüyor ah ah keşke konuşsa......
adı: FINDIK
ona fındık dediğimizde ötüyor ve yanımıza geliyor
bizi öpüyor ah ah keşke konuşsa......
muhabbet kuşlarının konuşmalarına hastayım ya