İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Anestezi teknisyeni maaşları 2012

şey çok güzel anlatmışsınız ama liseyi bitirdikten sonra 2 yıllık üniversite vermiyorlar mı
KC transplantasyonu anestezisi ararken tesadüfen geldim.
Bir devlette çalışan anestezi uzmanı olarak öncelikle anestezi teknisyenliği veya teknikerliği okuduktan sonra anestezi uzmanlığına geçemezsiniz anestez uzmanlığı için 6 yıllık tıp fakültesi mezunu olmak mezuniyet sonrası tıpta uzmanlık sınavına girmek 4 yıllık anestezi uzmanlığı bölümünü tamamlamak gerekir. Anestezi teknisyeni ve teknikeri arkadaşlarımız ile hastaların anestezisini bir ekip olarak vermekteyiz. Sizleri seviyoruz. Maaşlarımızda 16000 değil. Çok merak edenler için söyleyeyim. 2100 lira maaş 1400 lira sabit döner alıyoruz üzerine de performansa göre döner alıyoruz bu da 0-3500 lira arasında olur.
aslında türkiyede anestezxi uzmanı çok az benm babam anestezi uzmanı ve bir özel hastanede çalışıyopror ve aylık maaşı 7.500tl bazen düşebiliyor ama ben 5.000 altına düştüğünü görmedim
ben anadolu lisesinde okuyorum anestezi teknisyenliği istiyorum sağlık meslek lisesi çıkışlı olmasam da olabilirmiyim ? teşekkürler