İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

İngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı

\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\n
\nİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Karşılıklarının Yazımları hakkında bilgi veren konu sayesinde Sağ, Sol, Batı, Doğu gibi kavramların karşılığını bulabileceksiniz.
\n
\nİngilizce Yönler:
\nİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı
\n
\n
\nTemel Yönler
\n
\nSol = Left
\nSağ = Right
\nYukarı = Up
\nAşağı = Down
\nKuzey = North
\nGüney = South
\nDoğu = East
\nBatı = West
\n
\nAra Yönler
\n
\nKuzeydoğu = North East
\nKuzeybatı = North West
\nGüneydoğu = South East
\nGüneybatı = South West
\n
\n
\nİngilizce Bölgeler:
\n
\nMarmara Bölgesi - Region of Marmara
\n
\nEge Bölgesi - Region of Aegean
\n
\nAkdeniz Bölgesi - Region of Mediterranean
\n
\nKaradeniz Bölgesi - Region of Black Sea
\n
\nOrta Anadolu Bölgesi - Region of Central Anatolia
\n
\nDoğu Anadolu Bölgesi - Region of Eastern Anatolia
\n
\nGüneydoğu Anadolu Bölgesi - Region of Southeast Anatolia\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n sınavda çok çıkıyor bu ingilizce yönler\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n çok işime yaradı performans yapıyorum öğretmenden de 100 bekliyom beğenmesze pehhhh\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n yes o so fine thank\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n yönler yanlış yazılmış
\r\nİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n İngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıbugün en mutlu günüm 10 yaşındayım mertcan gelecek aşkımla sohbet edicez kıskanmayın dudaktan dudağa öpüşecem geçen günde o benim amıma bende onun amını gördüm yani o gösterdi am derken bıddık aşkımla geçen gün sikiştik o benim amımı ben onun amını öptüm çırılçıplak olduk hatta donlarımızı bile çıkarttık bana katılın iyi bşe tşkİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı siikilmek ne güzel hah hah hah hah İngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışıİngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı\r\n \r\n
\r\n

İngilizce Yönler Ve Bölgelerin Karşılıklarının Yazımları hakkında bilgi veren konu sayesinde Sağ, Sol, Batı, Doğu gibi kavramların karşılığını bulabileceksiniz.

İngilizce Yönler:
İngilizce Yönler Ve Bölgelerin Yazılışı

Temel Yönler

Sol = Left
Sağ = Right
Yukarı = Up
Aşağı = Down
Kuzey = North
Güney = South
Doğu = East
Batı = West

Ara Yönler