Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı Nedir?
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\n
\nTrafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı nedir
\n Trafik Levhalarının Üçgen, Kare, Yuvarlak ve Dikdörtgen Olması Ne Anlama Gelir?
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Dairenin Anlamı
\n
\n
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı
\n
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Daire olmasının sebebi;Trafik işaretleri karayollarında yasak, tehlike, bilgi işaretleri olmak üzere 3 çeşittir
\n
\n Dikdörtgen ve Kare Levhalar: Düzenleyici işaret levhalarıdır ve trafiğin düzenlenmesine yardım eder.Yol ve trafik hakkında düzenleyici bilgiler verir.
\n
\n Eşkenar Dörtgen Levhalar: Uyarı işaret levhalarıdır.Bu levhalar sürücülere ileride olabilecek tehlikeleri bildirir.
\n
\n Yuvarlak Levhalar: Yuvarlak trafik levhaları bilgilendirici levhalardır.Yayaların ve sürücülerin trafik hakkında bilgilendirilmesini sağlar.(Sola mecburi yön, mecburi yaya yolu, azami hız sınırlaması gibi…)
\n
\n Üçgen Levhalar:Sürücüye trafik kuralları ve yollar hakkında bilgi verir.Yol hakkında tehlikleri ve uyarıları yapan levhalardır.(Sola tehlikeli viraj, yol çalışması, bisiklet geçebilir gibi…)
\n
\n
\n alıntı\r\n \r\n
\r\n
\n
\nTrafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı nedir
\n Trafik Levhalarının Üçgen, Kare, Yuvarlak ve Dikdörtgen Olması Ne Anlama Gelir?
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Dairenin Anlamı
\n
\n
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı
\n
\n Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Daire olmasının sebebi;Trafik işaretleri karayollarında yasak, tehlike, bilgi işaretleri olmak üzere 3 çeşittir
\n
\n Dikdörtgen ve Kare Levhalar: Düzenleyici işaret levhalarıdır ve trafiğin düzenlenmesine yardım eder.Yol ve trafik hakkında düzenleyici bilgiler verir.
\n
\n Eşkenar Dörtgen Levhalar: Uyarı işaret levhalarıdır.Bu levhalar sürücülere ileride olabilecek tehlikeleri bildirir.
\n
\n Yuvarlak Levhalar: Yuvarlak trafik levhaları bilgilendirici levhalardır.Yayaların ve sürücülerin trafik hakkında bilgilendirilmesini sağlar.(Sola mecburi yön, mecburi yaya yolu, azami hız sınırlaması gibi…)
\n
\n Üçgen Levhalar:Sürücüye trafik kuralları ve yollar hakkında bilgi verir.Yol hakkında tehlikleri ve uyarıları yapan levhalardır.(Sola tehlikeli viraj, yol çalışması, bisiklet geçebilir gibi…)
\n
\n
\n alıntı\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Bu üçgenin anlamını öğrenene kadar beynim dönmüştü sağ olun\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n üçgen, kare, dikdörtgen yasaklarmı uyarırmı ne yapar bir türlü anlayamadım. \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n gerçekten çok güzel bir site.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Gerçekten süperr bir siteymiş bu yaaaaaa\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Trafik levhalarını iyice öğrenmek gerek\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Trafikte üçgen ve daire kapsamında neler biliyoruz?\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n İyi bir site beğendim
\r\n ßayy ßaayy siteye iyii bakın ! Kendinizede iyi bakın
\r\n ok bay \r\n \r\n
\r\n
\r\n ßayy ßaayy siteye iyii bakın ! Kendinizede iyi bakın
\r\n ok bay \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n yuvarlak daire ve kareyi öğrenmek istiyordum.lütfen bilen varsa yazabilirmi yazılım varda çabucak lazım lütfen yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n ben bilmiom o kadarınıda sen bil\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Arkadaşlar saolun öğretmmn sınawda sorcaktıı buda kitapyta yokduu D\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n ya resimler yok \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dersime yaradı süpersiniz.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n trafik işaretlerini bilmeyen sürücüler lütfen trafiğe çıkmayınnnn\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n güzel performans ödevim için uygun.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n güzel bilgiler teşekkürler emekleri geçenlere\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Çok basit\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n güzelllllllll \r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n
- çokkk ğüzel bayıldımmmmmmmmmm size göre güzelmi
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Arkadaşlar bu site bnm performance ödevimi yapmama yardımcı oldu
\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n bilgi için teşekkürler bu bilgilerin bilinçli her insan tarafından bilinmesi gerek\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n size minnettarım\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n süüüüüüüüüüüüüppper 1 siiiiiiiiite herkese tavsiya\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n süüüüüüüüüüüüüppper 1 siiiiiiiiite herkese tavsiya ederim bugünde sınavım var
\r\n
\r\n\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n süpeeeeeeeeeeeer\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n trafik işaretlerinde şekiller hep bir şeyi ifade eder.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n çokkkkkkk teşekkür ederim 4. sınıfım yazılım vardı onun için\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n güze yarın trafik yazılım var sağolun\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n trafik işaretlerini elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum.\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bir site ödevimi burdan yazdım\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n ya kitapta kare şeklindekile uyarı bilgi verir yazıyoo anlamadım kafamda 10.000 soru var\r\n \r\n
\r\n
\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n Birşe anlamadim ama trafik yazilisina çalişmiş oldum\r\n \r\n
\r\n
\r\n
Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı nedir
Trafik Levhalarının Üçgen, Kare, Yuvarlak ve Dikdörtgen Olması Ne Anlama Gelir?
Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Dairenin Anlamı
Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Dairenin Anlamı
Trafik İşaretlerinde Üçgen Kare Ve Daire olmasının sebebi;Trafik işaretleri karayollarında yasak, tehlike, bilgi işaretleri olmak üzere 3 çeşittir
Dikdörtgen ve Kare Levhalar: Düzenleyici işaret levhalarıdır ve trafiğin düzenlenmesine yardım eder.Yol ve trafik hakkında düzenleyici bilgiler verir.
Eşkenar Dörtgen Levhalar: Uyarı işaret levhalarıdır.Bu levhalar sürücülere ileride olabilecek tehlikeleri bildirir.
Yuvarlak Levhalar: Yuvarlak trafik levhaları bilgilendirici levhalardır.Yayaların ve sürücülerin trafik hakkında bilgilendirilmesini sağlar.(Sola mecburi yön, mecburi yaya yolu, azami hız sınırlaması gibi…)
Üçgen Levhalar:Sürücüye trafik kuralları ve yollar hakkında bilgi verir.Yol hakkında tehlikleri ve uyarıları yapan levhalardır.(Sola tehlikeli viraj, yol çalışması, bisiklet geçebilir gibi…)
alıntı