İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

2011 - 2012 Askeri Lise Taban Puanları

arkadaşlar ben kızım ve bu sene 8. sınıfa gidiyorum. askeri liseler kızları alıyorlar mı ve alma şartları nelerdir? bana biraz bilgi veririmisiniz. ben ya havacı yada denizci olmak istiyorum.. 6.sınıftaki sbs puanım 433. 7.sınıftaki sbs puanımıse 416. ve yıl sonu puanlarım 6 ve 7 de hep 85 in ustunde . askeri liselere gıdebılır mıyım ? lutfen yardımcı olun..
Askeri Liseleri Tutturmayı çok istiyorum.Bu sene 7. sınıfım.Seneye Sınava Gireceğim her sitede farklı cevaplar veriyor.Yaklaşık kaç net yapmam lazım.
askeri okulların taban puanları kaç?soruları nasıl?
telaş yapmayın yıl sonu başarı puanına bakıyolar sbsyle alakası yk bide 16 marta kadarparayı yatırın başvur formunu pcden çıkarın başvuru kılavuzundan cevaplayın zor degil 40 bankaya 5 de şifreyle başvuru formuna haberiniz olsun
ben de girecem baktığımda dio ki 400 m yi 85 snde koşacakmışsın ve basket topunu 7mhavaya atabilecekmişsin
Saru'mana frumos, cogleu'! Raman dator pentru reclama asta care mi-a speriat scriptul din trafic, urcand vreo cateva sute de pozitii in clasament! @ arhi: sa stii nu e vorba de niciun test, dar mi s-a parut mai simplu asa decat cu inregistrari de domenii, gazduiri, ftp-uri, etc. Prea mule parole pentru mine!
2011 2012 als sınavında 30 türkçe 30 matematik 25 fen ve15 sosyal bilimlerden soruluyor
peki 2011 havacı taban puanı kaç biliyormusunuz