Kuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?
slm bence uzaylılar var çünkü bütün sitelerde gözüküyor arkadaslar
Kur'ani Kerim, insanlardan baska, en az dört türden bahsediyor. Bunlar melek, cin, seytan ve ruhanilerdir. Kur'an'a göre bütün bu türler bizim dünyamizin da içinde yer aldigi evrende yasiyorlar. Ve hatta bizim mekanlanmizi bizimle paylasiyorlar.Ancak, yapilan izahlar Isiginda, bu türlerle bizim metabolizmamiz arasinda bir benzerlik kurmak mümkün degildir.
kesinlikkle haklsın evren sonsuz bazı kişiler ufo gördüğü bile söyleniyor çok ilginç bir olay ama ben olduğuna inanıyorum
BENCE BÖLE ŞEYLER VAKİT KAYBI YAPMAYIN NEDEN DERSENIZ OLSA BİLE GERÇEKTEN NASA BUNU AÇIKLAMAZ İNSANLARA GÖKTAŞI,GEZEGEN,PARILDAMA DER GEÇER .. EVET DOGRU UZAY SONSUZ MILYARLARCA YILDIZLARIN GEZEGENLERIN SAMANYOLU GİBİ GEÇİŞLERİN OLMASI VE SADECE İNSANLARIN DÜNYADA YAŞAMASI ÇOK MANTIKSIZ ... bir çok videolar var yanlız bu izlediginiz videoların gerçek olduguna fazla emin olmayın . bazılar cok orjinal gibi gözüksede profesyonel video yapanlar var. uzaylılar olsa bile bir çok çeşit görünüme sahiptir ve bunların çoguda insan görümünde olmayabilir . ve dost veya düşman olduklarını kesinlikle bilinmiyor... birde sunu söylemek istiyorm yok uzaylılar insanları kacırıpta deney yapıyorlarmısta yok bu oluyormusta bana pek inandırıcı gelmıyor.. Ekin çemberi bence gerçek kim durduk yere tarlasını şekilden şekle yapsınki cok mantıksız yapsa bıle cok zaman alır zaman alması demek bırılerın görebılmesıdır..
ya dünya dışı falan derken meleklerden üç harflilerden falan bahsediyor uzaylı diye bir şey yok
bencede uzaylılar vardır misafir nicki arkadaşında dedği gibi evren sonsunz sayısız gezegenler galaksiler var ve yaratılan her şeyin bir sebebi var peki bu galaksilerin gezegenlerin sebebi ne bizim içinmi var peki ozamn neden gidemiyoruz
Allah dilerse her türden canlı yaratır uzaylı canlılarda vardır bence