İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Kuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?

Allah herşeyi yaratabilen ve yokedebilir buyüzden uzaylı vardır hem 51 . bölgeyi araştırın o zaman uzaylı yok mu varmı anlarsınız
Kuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?
97. Kadr (Kadr) SÛRESİ

RAHMÂN, RAHÎM ALLAH ADINA

97:1 BİZ bu (ilahî kelâm)ı Kadir Gecesi'nde indirdik.

97:2 Bilir misin nedir Kadir Gecesi?

97:3 Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır:

97:4 o gece melekler, Rablerinin izniyle ilahî bir esin taşıyarak bölük bölük inerler; (insanı) her türlü (kötülük)ten

97:5 emîn kılar bu (gece), tâ şafak vaktine kadar.

ben bu ayette yukaırda bahsedilen alıntıya rastlamadım !!! lütfen dikkatli olalım birşeyler paylaşırken.
sadece bizim icin yaratilmadi.hayvanlarda yasiyor.ama aslinda allah bu dünyada bizi bir sinavdan gecirdigi icin sadece bizim icin yaratildi demek yanlis olmaz.
ewt bencede uzaylılar war çünki bu kadar büyük dünya bizim olamaz biz teknolojiyi geliştirmeden uzaylilar gelştirirse onlar bizi keşfetmese bariiKuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?
Kuran'da Uzaylı ne gezsin Uzay geçiyor sadece.
bence uzaylılar vardır ama kimsenin elinde uzaylıların olup olmadığını kanıtlayacak bir şey yok.
sadece Amerika da bir uzay gemisi ve uzaylı olduğu söyleniyor. ama kimse bu dosdoğru söylemiyorKuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?

Kuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?bence U zAylılar diye birileri yok.. heralde yoktur yani..

Bence uzaylilar var koskoca evrende tek degilizdir buna inaniyorum yaniliyorda olabilirim Kuranı Kerimde Uzaylılar Varmıdır?