Rüyada Sevgiliye Sarılmak Ne Analama Gelir?
rüyada sevgiliye sarılmak
rüyada kucaklaşmak
rüya tabiri sarılmak görmek
Birinin boynuna sarılmak uzun ömre, Bir dost ve tanıdıkla kucaklaşmak uzun sürecek beraberliğe, Tanınmayan biriyle kucaklaşmak insanlarla iyi iletişim kurmaya, Düşmanla kucaklaşmak onunla barışmaya, Bir ölünün boynune sarılıp onu bırakmamak vefat etmeye,, Eşiyle kucaklaşmak güzel geçime ve muhabbete, Tanınmayan kadınla kucaklaşmak dünyaya meyledip ahireti unutmay a, Kucaklaşmak bazen yardımlaşmaya, sevgi ve anlayışa delalet eder.
Sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak hastalığın habercisidir.
Aman canımm Rüyamda yanıma gelme kavga ederiz öylemi..
Aman aman kavga filan istemez sarılmasakta olur rüyada
Onu Çok sevİyorum degerİmİ bİlmİyor baŞka amaÇlarpeŞİnde onda vazgeÇmem gerekİyordu vazgeÇtİm ama hala aklimdan Çikmiyo rÜyalarim sabahlarim akŞamlarim hep o hep karŞimda
RÜyada eskİ sevgİlİye sarilmanin anlami bu olamaz baŞka tÜrlÜ ona sarilamiyorum artik ne zaman uyusam karŞİma o Çikiyo uyansamda ayni bu nasil bİr acidir ya
]kiminle çıksam onu yine unutamıyorum inşşallah bana seni seviyorum der hemp onula ilgili rüya görüyorum amin YARABBİ[] gizem
Sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak hastalığın habercisidir.