Mastürbasyon Yapmak Orucu Bozar mı?
seda hanım keyfi sorulmuş bi soru değildir belkide sperm testi için söylüyodur arkadaş bide böyle düşünseniz
Zavırdak zavırdak sorusoruyonuz arkadaş... Masturbasyon orucu bozar FAKAT KEFARET GEREKTIRMEZ. EZAN OKUNANA KADAR GUSLEDİP BİRŞEY YEMİYCEKSIN. DAHA SONRA KAZASINI TUTACAKSIN.
FAKAT Ramazan ayı boyunca BİLEREK VE İSTEYEREK AYNI ŞEYİ BİR DAHA YAPIP (ikinci kez MAsturbasyon) Orucunu bozarsa KEFARET GEREKTİRİR.
Eşi Hastahanede sperm testi verecek arkadaş Orucu Bozulur KAZA ETMESİ GEREKİR.
Masturbasyon yaptım sıvı geldi gelmedi diyen arkadaş seninde orucun bozulur, niyetin belli sonucda. GUSLEDİP EZANA KADAR BİŞEY YEMIYCEKSIN KAZASINI TUTACAKSIN..
TABİKİ SANILMASIN KI KEFALET GEREKTIRMIYOR DİYE GUNAH DEĞİL, TABİ Kİ GÜNAHI VARDIR. EĞER SEN NİYETLENİP ORUC TUTUYORSAN TÜM BEDENINLE KALBINLE GOZLERINLE FIKIRLERINLE TUTACAKSIN.
Allah herkezin orucunu kabul eylesin inşallah.. iyi ramazanlar.
FAKAT Ramazan ayı boyunca BİLEREK VE İSTEYEREK AYNI ŞEYİ BİR DAHA YAPIP (ikinci kez MAsturbasyon) Orucunu bozarsa KEFARET GEREKTİRİR.
Eşi Hastahanede sperm testi verecek arkadaş Orucu Bozulur KAZA ETMESİ GEREKİR.
Masturbasyon yaptım sıvı geldi gelmedi diyen arkadaş seninde orucun bozulur, niyetin belli sonucda. GUSLEDİP EZANA KADAR BİŞEY YEMIYCEKSIN KAZASINI TUTACAKSIN..
TABİKİ SANILMASIN KI KEFALET GEREKTIRMIYOR DİYE GUNAH DEĞİL, TABİ Kİ GÜNAHI VARDIR. EĞER SEN NİYETLENİP ORUC TUTUYORSAN TÜM BEDENINLE KALBINLE GOZLERINLE FIKIRLERINLE TUTACAKSIN.
Allah herkezin orucunu kabul eylesin inşallah.. iyi ramazanlar.
sahurdan 1 saat sonra yptım abdets alsam oruc tutabılırmıyım
?
?
Gününe gün kaza gerekir kardeş. Eğer akşama kadar yeseydin keffaret olurdu...
Hayır kardeş bir ramazan içinde 1 den fazla bilerek yaparsan keffaret gerekir...
Bunun kadını erkeği mi var hepsi aynı...
Oruç bozulur. Eğer yemezsen gününe gün kaza, yersen de keffaret gerekir...