İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

2011 Ramazan Bayramı Tatili Ne Zaman?

Ramazan Bayramı Tatili kaç gün olacak
2011 yılı Ramazan Bayramı Tatili ne zaman
Bayram Tatili 2011
2011 Ramazan Bayramı Tarihi

2011 Yılında Ramazan Bayramı Arefe Günü 29 Ağustos 2011 tarihinde. 2011 Ramazan Bayramı ise 30 Ağustos 2011 Çarşamba Günü Başlayacak ve 01 Eylül 2011 Perşembe Günü sona erecek. 2011 Ramazan Bayramı tatili 3,5 gündür.
İdari izin olmayan resmi iş yerlerinde 02 Eylül 2011 Cuma Günü mesai başı yapılacaktır.

2011 yılı Ramazan Bayramı Tatili ne zaman ve Ramazan Bayramı Tatili kaç gün olacak?

29 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ AREFE GÜNÜ

30 AĞUSTOS 2011 SALI Ramazan Bayramının 1.Günü

31 AĞUSTOS 2011 ÇARŞAMBA Ramazan Bayraminin 2. Günü

01 EYLÜL-2011 PERŞEMBE Ramazan Bayramının 3. Günü
29 Ağustos Arefe günü normalde yarım gündür bu sene inşaallah onuda tam gün izin sayarlar Cuma dan Bayram tatili başlamış olur.
İnşaallah pazartesi arefe günü tatil olur bizde doyasıya bayram tatilini geçirebiliriz.
ptesiyi diyelim aldık perşembe bayramın son günü ve cuma mesai yapılabilir eğer devletçe verilmez ise şehir dışına çıkanlar için sıkıntı olacak
Bu sene Arefe gününü birleştirirse bakanlar kurulu süper olacak. Zaten 30 Ağustosda zafer bayramı oldugundan bir gün öncesini tatil verirler cumada tatil olur 9 gün tatil olmuş olur.
Ya inşaallah bende uzun süre tatil özlemindeyim. Zaten bayramımız var bir hadi lütfen tatil yapın duyun sesimimizziii
Hadi müjdeyi ben verim 9 gün tatil olacak nedenmi? içime dogdu
Ramazan Bayramında İnsallah arefe gününü ve bayram sonrası olan cumayı verirler
biz işçiler için çok iyi 9 gün tatil hatt süper ama patronlar ağlıyor istemiyorlar devlet sigorta primlerinde tatil indirimi yapıyor mu diyorlar onlarda haklı ama 9 gün tatili seviyorum ben ya