Badem yağı saça nasıl uygulanır?
ben denedim arkadaşlar kışın denedım yazın muhteşem saçlarım oldu hem uzun hem bakımlı oluyo denemenızz tavsiyemmmmmmmmmmmmmmmmm
benim saçlarım yanlış kesimden dolayı çok kötü odu birde saçlarım kıvırcık bende badem yağı aldım ayrıca badem yağı saça düzenli uygulandığında üç ayda omuzlarından beline kadar uzuyormuş ama mutlaka düzenli uygulanması gerek
ben düzenli olarak haftada 1 gün kullanıyorum badem yağını yaklaşık 3 ay oldu başlayalı.saçlarıma perma yaptırdım ve saçlarım yandı daha sonra kullanmaya başladım ve kesinlikle çok mükemmel sonuçlar aldım.badem yağını saç diplerime sürüp 1-2 saat kadar bekletiyorum önce sıcak suyla durulayıp daha sonra şampuan uyguluyorum yıkama işlemi bittkten sonraa ...maydonoz kaynatıyorum çok az tutamı cezveye koyup kaynatıyorum bi yemek kaşığı sirke koyuyorum onunla durulayıp işlemimi bitiriyorum.havlu sarıp bi on dk bekletiyorum nemiyle emsin diye.saçlarımı çok uzattı 3 ayda 7-8 cm kdr uzadı ayrıca kırılma dökülme kepek hiç bişey yok veee çok güzelde parlatıyor öneririmm
bn kullanıyorum saçlarımı aralıkta kestirdim şimdi kestirdigimden 2 kat fazla uzadıı çok güzel bişey aynı şekilde kipriklerede uygulayabilirsiniz.
arkadalar hepsi fasa fiso, badem yağı yada çam yağı kullanın saçlara çok iyi geliyor
Badem yağını özellikle saç diplerine uygulanır
Badem yagi sac ve sac derisi icin cok besleyicidir
Badem yağını hiçbirzaman tek başına uygulamadım
Badem yağını hint yağı ile birlikte kaşlarıma uyguluyorum.