İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Badem yağı saça nasıl uygulanır?

badem yağının yanında e vitaminide kullanmak gerek saç diplerine uygulanır çok faydalı
Arkadaşlar ben kullanmıştım işe yarıyo gerçekten hem uzatıyo hemde saç kreminden daha yumuşak yapıyoo bence deneyin hiç bi yan etkisi yok ben şimdi hint yağını denicem oda çok işe yarıyo diyolar bakalım artık işe yararsa yazarım )))
saçlarım 0 numara bu badem yağını kaç gün kullansam faydasını görürüm
iyi günler saça badem yağını haftada kaç kez uygulamak gerekiyor. benim saçlarım gerçekten çok yıprandı çok dökülüyor. hangi şampuanı kullandıysam dökülmeye fayda etmedi bide badem yağını denemek istedim birde benim saçım çok yağlı işe yarar mı acaba şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar saçlarım çok yıprandı badem yağını saçlarıma nasıl uyguluya bilirim acil yazın lütfeeenn
badem yağını bnde kullandm 1 senedir kullanıyrum faydası yok diyemem var ama çokta değl bence argan yağını kullanmak lazım merak ediyorm
badem yağını bende yeni kullanmaya başladım umutluyum ama bakalım.Bide yılan yağı var saç çıkarıyomuş ve saçların uzamasını sağlıyomuş arkadaşlarım kullanıyodu çok yararını gördüler bi de onu alayım diyorum yalnız badem yağında da yılan yağında da takdir edersiniz ki düzenli kullanım gerek, haftada en az üç kez uygulamak gerekiyomuş sanırım(?)
ArkadaŞlar badem yaĞini Şİmdİ uyguladim daha sonuca bakamadim ama sİrke Çok gÜzel yappiyor saÇi kesİnlİkle deneyİn saÇ dİplerİne ve uÇlarina
ben tek başına değilde e vitamini ile birlikte saç diplerime uyguluyorum