En Ünlü Online Oyunlar 2012
En Ünlü Online Oyun 2012
Dünyaca Ünlü Online Oyunların İsimleri
En Ünlü Online Oyunlar 2012
Oyun dünyası bir çok internet kullanıcısı için internetin olmazsa olmazlarında. İşte 2012 yılında en çok oynanan online oyunlar.
MU Online
Knight Online'a benzeyen fakat item bakımında biraz daha ayrıntılı yine MMORPG tarzında bir oyun.Bu oyunda knightın yanısıra düellolar yapabilir,120+ lvl olunca kanat takabilirsiniz.
Silk Road Online
Kore yapımı eski zamanlarda geçen online bir MMORPG oyunu.
Deicide Online
Bu oyun Knight Online'a oldukça benziyor.Ayrıca bu oyunda at,köpek gibi evcil hayvanları kullanabiliyorsunuz.Bu oyun knighttan sıkıldım diyenler için oldukça iyi bir tercih olacaktır.
Knight Fight
Bence bite fight'dan daha eğlenceli olan bu oyun text tabanlı ve bite fight'a çok benziyor.
Aces High 2
2.Dünya Savaşı temalı uçak savaş oyunu.
WarRock
3D Taktik Aksiyon Savaş oyunu,Battlefield 2 benzeri diyebiliriz.
Americas Army
Online Counter strike tarzı bir FPS oyunu.Oyunda Amerikan Askerlerini canlandırıyorsunuz.
Monster and Me
Bu oyunda kendi yaratığınızı oluşturup geliştiriyorsunuz.
Omerta
1930'ların gangster ve mayfa dünyasında geçen oyun statüye, paraya ve saygıya dayanır.
RYL:2
Gerçekten çok kaliteli bir oyun.Avrupada en çok oynanan online oyunlar arasında.
Klan Savaşları
Klan Savaşlarıinternet gezgini üzerinden oynanabilen çevirimiçi bir strateji oyunudur.
Life Offside
Süper bir text tabanlı holiganlık oyunu.
Ogame – Uzay Savaşı Oyunu
Bitefight – Vampirler & Kurt Adamlar Savaşı Oyunu
Palantis – Irklar Savaşı Oyunu – Palantis
The Crims – Mafya Oyunu – Free Online RPG: The Crims - The life of a criminal
Monsters Game – Vampirler & Kurt Adamlar Savaşı Oyunu – Monstersgame - TR - World 1
Sword of the New World

Knight Online

Klan Oyunları

Second Life
Oyun denince akla kantır gelir yazılışını bile bilmiyorum gördüğünüz gibi
en ünlü oyunlar diyorsun wow-rift-aion bunlardan bahsetmiyorsun silkroad yazdıklarından bi kurtarır gerisi oynadıgın zamana yazık oyunlar
ya bisey sorucam aksiyon online sialhlı oyn arıyorum yarıdm ederseniz memnun olrum
:
:
league of legends (LOL) girin yükleyin deneyin... harika bir oyun