İçeriğe geç
Perşembe, 24 Eylül 2026 RSS akışı
Yaşam Bu

Zirkonyum Diş Fiyatları

Evet oldukça kalitelidir ama çok uğraşmama rağmen net bir fiyat bulamadım telefon numarası verip arayın fiyat hakkında bilgi verelim diyorlar, ben aramak istemiyorum arkadaşım direk fiyat görmek istiyorum, söylemiyorsan kolay gelsin yaptırmıyorum. :S

arkadaşlar anadolu yakasında çekmeköyde dent34 var çok kaliteli ben 350 tl ye yaptırdım oldukça memnunum

Zirkonyum diş için çok isabetli bir seçim

bende herkese tavsiye ederim kullanımı cok rahat ve doğal... diğer porselen kaplamalardan farkı cokkk yüksek benimde önde 4 dişim zirkonyum kaplama 8 yıl oldu.zirkonyum dişlerin yanında orjinal dişlerimde 2 kaybım var zamanında doktorum 8 leyelim demişti bende sağlam diş bide maliyeti artmasın diye istememiştim acıkcası şu anda keşke zamanında 4 yerine 8 leseymişim dişleri diyorum böylelikle diş kaybım olmıyacaktı sadece diş kesilecek ve takılacaktı .bu yüzden doktorunuzun bu konuda tavsiyesi olursa dinleyin derim .zamanla rengi biraz kirleniyo tabii oda temizlemeye bağlı ama yinede beyaza yakın kremsi gibi ben cok cay tüketiyorum ondan ..böyle gercektende orjinal diş kadar kaliteli görüntüsü var bense şimdi kaybettiğim dişlerimin yerine köprülü zirkoyum kaplama istiyorum nerden baksanız 10 dişi kapsıcak eski zirkonyumları cıkarıp yerine yenileri gelicek fakat maliyeti yüksek en son fiyatı tane bazında 400 ve 600 arası değişiyor sizlere tavsiyem yaptırmak istediğiniz yerin kliniğinde zirkonyum kaplamanın hanırlanış şeklinin hangi tekniklerle hazırlanmasını öğrenmeniz ve şimdi cat cam diye bilgisayar desteğiyle hazırlanıyormuş. 8 yıl önce böylesi yoktu bu halde bile doğal dişin kardeşi diyebilirim zirkonyumu hazırlayacak teknisyenler ve yeri cokk önemli...yoksa her klinik zirkonyumu takar benden tavsiyeler .. pahalı ama deger.. .)) mutlu gülüşleriniz daim olsun ;.))