Yufkalı Kabak Sufle tarifleri

Konu, 'Yemekler' kısmında FERAH tarafından paylaşıldı.

  1. F

    FERAH Yeni Üye

    Yufkalı Kabak Sufle nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir tarif sunuyorum.
    Malzemeler
    1 adet yufka
    3 adet kabak
    2 adet rendelenmiş havuç
    Karabiber
    Tuz

    Harcı için:
    1 su bardağı süt
    1 çay bardağı yoğurt
    2 adet yumurta
    2 yemek kaşığı margarin

    Yemeğin Tarifi
    Havuç ve kabağı kazıyıp rendeleyin. Ayrı kaplara alıp tuz koyun.

    Büyük bir cam kasenin içine 1 bardak süt, yoğurt, yumurta ve eritilmiş margarin koyup çırpın. Rendelenmiş havuç, kabak, karabiber ve tuz koyup karıştırın. 1 tane yufkayı parçalayıp sosa ekleyin. Harcı yağlanmış fırın kabına dökün. Bir gece buzdolabında bekletin. 180 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
     
  2. z

    züleyha Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  3. f

    fermed03 Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş