Yer Elması Ne Işe Yarar, Nasıl Pişirilir?

Konu, 'Ü | V | Y | Z' kısmında Murat tarafından paylaşıldı.

  1. Murat

    Murat Yönetici

    Yer elmasının tüketilmesi konusunda bilgi verecek olursak Yer Elmasının kökü haşlanarak yemeği yapılmak sureti ile tüketilir. Yer Elmasının suyu ile saçlarınızı yıkarsanız saç diplerinde kuvvetlenme görülür.

    Yer elmasının başka bir özelliği ise oluşan şişliklere iyi gelmesidir Yer elmasını ezip lapa haline getirdikten sonra şişliklerin üzerine koyarsanız şişlikleri indirdiğini ve iyileştirme sürecini hızlandırdığını görebilirsiniz. .

    Aşırı kilosu olanları sevindirecek bir özelliğinden bahsetmek gerekirse Yer elmasının besin değerleri yüksek kalorisi düşük bir besin olduğu için diyet yapanlar bu sebzeyi rahatlıkla kullanabilir.

    Besin değeri olarak Patatese yakın olan Yer Elması patates yerine de tüketilebilir, Karbonhidrat oranın düşük olması nedeniyle şeker hastalarının kullanabileceği iyi bir besin kaynağıdır. Yüksek miktarda fosfor, demir ve kalsiyumun yanı sıra A ve C vitaminleri içermektedir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş