Turşulu Tereyağı nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında aleyna tarafından paylaşıldı.

  1. a

    aleyna Yeni Üye

    Turşulu Tereyağı kolay tarifleri bir başlık altında toplayalım, Şimdi isterseniz tarifimize geçelim.
    Malzemeler
    4 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış)
    1 yemek kaşığı mayonez
    1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış yeşil soğan veya maydanoz
    varsa; 1 tatlı kaşığı ince doğranmış kapari
    2 adet orta boy salatalık turşusu (çok ince tavla zarı formunda küp doğranmış)


    Yemeğin Tarifi
    Yukarıdaki bütün malzemeleri derin bir karıştırma kabının içinde, bir çatal yardımıyla sıkıca harmanlayalım ve bir kasenin içine bastırarak yerleştirelim.

    Büyük, yuvarlak bir servis tabağının içine kızarmış ya da kızarmamış ama şekilli kesilmiş tost ekmeklerini dizelim. Tam orta kısmına ufak boy bir kaseyi oturtup, içine de buz dolduralım. Şimdi tereyağı kasesini dolaptan alıp, varsa bir yağ çıkarıcısı yoksa bir çay kaşığının yardımıyla ufak parçalara bölelim. Sonra da bu tereyağını servis tabağının ortasındaki buzların üzerine yerleştirip, servise sunalım.
     
  2. n

    nilay Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
  3. h

    hayal Yeni Üye

    En kısa zamanda bu tarifi deneyeceğim
     
  4. e

    esmer_46 Yeni Üye

    Malzemelerini çoğaltmak istersek ne tavsiye edersiniz.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş