Tontiş Böreği

Konu, 'Börekler - Kekler - Pastalar' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    MALZEMELER

    4 Adet Yufka

    2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peynir

    1 Kutu Krem Şanti

    1 Su Bardağından Biraz Fazla Süt

    1 Çay Bardağı Sıvı Yağ

    2 Adet Yumurta

    Yeterince Tuz





    HAZIRLANIŞI

    4 adet yufkayı küçük parçalar halinde kesin.Kestiğiniz tüm yufkaları kenarları dışarıda kalacak şekilde küçük ve derin kaselere yerleştirin.Kaselerdeki yufkaların ortasına rendelenmiş kaşar peynirinden eşit miktarlarda serpin.

    1 kutu krem şantiyi1 su bardağından biraz fazla sütle birlikte derin bir tencerede kaynatın.Kaynayan malzemeye 1 çay bardağı sıvı yağı ve tuzu ekleyin.Bir miktar ayırın.Karışımı yufkaların üzerine dökün.İçeri dolan yufkaların kenarlarını içine doğru katlayın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    Çok Güzel Kabarıyo Bence GüZeL
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş