Taze Fasulyeli Bonfile nasıl yapılır ?

Konu, 'Yemekler' kısmında ahuu tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ahuu Yeni Üye

    Taze Fasulyeli Bonfile tarifi için Hanımlar kolları sıvama vakti geldi madameli lezzet avcıları olarak yemeklerimizi sizinle paylaşıyoruz.
    Malzemeler
    2 adet bonfile
    1 çay kaşığı hardal
    1 yemek kaşığı sıvıyağ
    2 adet kuru soğan
    100 gr. taze fasulye
    1 adet kırmızı biber
    Tuz
    Karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Yağsız tavada bonfilelerin iki tarafını çok az pişirin. Etleri kenara alın.

    Tavada kalan suya soğanı doğrayın. İçine hardal, yağ, tuz ve karabiberi ekleyin. 5 dakika sote edin. Bonfileleri içine atın. 2 dakika iki tarafını da pişirin. Yeşil fasulyeleri temizleyip, tuzlu suda haşlayın. Kırmızı biberleri halka halka kesin. Fasulye demetlerine halka biberleri geçirin.

    Etleri tabaklara alınca fasulye demetleriyle süsleyin.
     
  2. S

    SeBeBeqimSin...! Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  3. a

    asln8 Yeni Üye

    Teşekkür ediyorum. Mutlaka deneyecegim.
     
  4. t

    toroz Yeni Üye

    Hangi yöremize ait bu yemek tarifi
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş