Tavuklu Karnıbahar Yemeği

Konu, 'Sebze Yemekleri' kısmında Hatice tarafından paylaşıldı.

  1. Hatice

    Hatice Yeni Üye

    1. 1 kemiksiz tavuk göğüs eti
    2. 1 orta boy karnabahar
    3. 2 kaşık un
    4. 1 soğan
    5. 1 kaşık salça
    6. 1/2 limon suyu
    7. tuz
    8. karabiber-kimyon-kekik
    9. 2 kaşık yağ
    Preparation:
    1. Karnabahar haşlanıp dalları ayırılır.
    2. Soğan ince kıyılır.Tavuk eti küçük kuşbaşı şeklinde doğranır.
    Instructions:
    1. Soğan yağda kavurulur.Et ilave edilir.Suyunu salıp çekince un,salça,karnabahar eklenir.En son tuz ve baharatlar ilave edilip kısık ateşte pişirilir
     
  2. Nursena

    Nursena Admin

    Kaynıbaharı ne kadar haşlasak kafi çok kaynatınca vitamini gider diyorlar?
    Birde bunun yanında kıymalısı var çok severim :)

    [​IMG]
     

    Ekli Dosyalar:

  3. Murat

    Murat Yönetici

    Kıymalısıda var kuzu kuşbasından olanı daha makbul..
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş