Tavuk Kanadı Kızartması

Konu, 'Tavuklu Yemek Tarifleri' kısmında Almira tarafından paylaşıldı.

  1. A

    Almira Yeni Üye

    Malzemeler ;

    12 Adet tavuk kanadı

    1 Su bardağı galeta unu

    Kızartmak için sıvıyağ

    Tuz

    Karabiber


    Hazırlanışı


    Tavuk kanatlarını tuz ve karabiber ilave edilmiş galeta ununa bulayın.
    Kızdırılmış sıvıyağda tavuk kanatlarının iki tarafını da kızartın.
    Yemeği servis yapmadan önce uç kısmına folyo kağıt sararak tabağa yerleştirin.

    Tavuk kanadı kızartmasını patates cipsi ile meze olarak ikram edebilirsiniz.
     
  2. Nehir

    Nehir Bölüm Yöneticisi

    [​IMG]

    Çok leziz görünen Tavuk Kanadı resiminide ben eklyeyim.
     

    Ekli Dosyalar:

  3. I$ık

    I$ık Gümüş Ufağı

    Fırında tavuk kanadı harika oluyor
     
  4. o

    ozlmsel Yeni Üye

    enfes görünüyor ellerinize saglık
     
  5. Murat

    Murat Yönetici

    Fırında kanat yaparken kesinlikle yağlı kağıt kullanılmasını istemiyorum, Hanıma diyorum eski usül yap işte o zaman lezzetin farkına varıyorum.
     
  6. i

    irem Yeni Üye

    Tavuk kanat en sevdiğim parçalardandır tavukta inanılmaz lezzetlidir.
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş