Tarçınlı Bal Karışımının Faydaları

Konu, 'Şifalı Bitkiler' kısmında Murat tarafından paylaşıldı.

  1. Murat

    Murat Yönetici

    Şifa niyetine gelecek, İnsan vücuduna bir çok yararı olan özel bir karışımdır Tarçınlı Bal, cilt sorunlarınız mı var? evinizin bir köşesinde tarcın ve bal varsa artık bu sorununuz çözülmüş demektir.

    Hep birlikte tarçınlı bal karışımı hangi rahatsızlara iyi geldiğine bakalım; günümüzün yada asrında belası olarak bilinen kanserin tedavisinde kullanıldığını,ayrıca kilo vermek isteyenlerin imdadına yetiştiği, aşırı kolesterolü olanların yanı sıra kalp hastalıklarından başlayarak soğuk algınlığı tedavisine kadar etkili olan bir karışımdan söz ediyoruz.
    [​IMG]
    Endişeye kapılmadan bu mucizevi karışımın bir çok rahatsızlığa iyi geleceğini ve yan etkisinin bulunmaması sebebiyle gönül rahatlığı ile tercih edeceğinizi bildiğimizden Tarçın ve Bal Mucizesini sizlere sunuyoruz.

    Kalp Hastalıklarına iyi gelir : Bal ile toz tarçını karıştırınız ve kahvaltıda kızarmış ekmekle yiyin. Kolesterolü düşürür ve muhtemelen kalp krizini önler. Tarçınlı balın düzenli olarak tüketilmesi kalp vuruşlarını güçlendirir. Yaşlandıkça atar damarlar ve toplar damarlar esnekliklerini kaybediyor ve tıkanıyor.

    İdrar Yolu Enfeksiyonuna Bire Bir : Bunun için öncelikle iki yemek kaşığı toz tarçın ile bir yemek kaşığı balı ılık suya ekleyerek için. İdrar yolundaki mikropları yok eder.

    Kolesterol İçin Mucizevi Karışım : İki yemek kaşığı bal ve üç yemek kaşığı toz tarçın 450 gram çay kolesterol hastasına verildiğinde iki saat içerisinde kandaki kolesterol oranının %10 azaldığı görüldü. Günde üç kez alındığında kronik kolesterol dahi tedavi edilebiliyor.

    Soğuk Algınlığını Giderir: Çok Sık veya ağır soğuk algınlığı şikayeti olanlar bir kaşık ılık bal çeyrek kaşık toz tarçınla üç gün boyunca birer kez alabilir. Bu tedavi çoğu kronik öksürüğü ve soğuk algınlığını tedavi edebilir, sinüsleri temizlediği bilinmektedir.

    Boğaz Bölgesindeki Tahrişi Geçirir: Tarçınlı balın boğaz ağrısını iyileştirdiği ve boğaz ülserini kökünden kazıdığı söylenmektedir. Gaz: Hindistan ve Japonya'da yapılan araştırmalar tarçınlı balın midede oluşan gazları önlediğini gösteriyor.

    Bağışıklık Sistemine Yardımcı Olur: Düzenli olarak Tarçınlı balın tüketimi bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücudu bakteri ile virüs saldırılarından koruyor. Balın düzenli tüketimi akyuvarları güçlendirerek bakteriyel ve virütik ( Virüs canlı hücreleri enfekte edebilen mikroskopik taneciktir. ) hastalıklara karşı direnci artırmaktadır.
     

    Ekli Dosyalar:

Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş