Soğuk Algınlığına karşı balık ve süt ürünleri tüketin

Konu, 'Sağlıklı Beslenme ve Diyet' kısmında Murat tarafından paylaşıldı.

  1. Murat

    Murat Yönetici

    Kışın beslenme çok önemlidir, genellikle kışın grip, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar için bol bol C vitamini bulunan mandalina, portakal tüketimi tavsiye edilir. Peki haftada bir hamsi, çinekop, çipura, somon ve balık türlerini tüketerek vücudunuzun direncinin artacağını ve soğuk algınlığı, nezle, grip gibi hastalıklara karşı koruna bileceğinizi söylesek.

    Hamsi.jpg

    Balıklarda bulunan yüksek çinko grip ve soğuk algınlığına birebir gelmekte, kışın bununla birlikte et ve süt ürünlerini yeterince tüketerek protein ihtiyacınızı dengeleyebilir ve üzerine kış meyvelerini tüketerek sağlıklı bir kış geçirebilirsiniz.
     
  2. Venom

    Venom Bölüm Yöneticisi

    Cok sukur Balik ve sutle aram iyidir. Portakal cok fazla yemiyorum ama severim. Özellikle kış döneminde Murat abinin bahsettigi hastaliklardan korunmak önemli, dikkat etmemiz gerek..
     
    Murat bunu beğendi.
  3. Goksel

    Goksel Admin Yetkili Kişi

    balık Ülkemizde 4 mevsim çıkan bir gıdadır. Bolca tüketmek iyidir.
     
    Venom ve Murat bunu beğendi.
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş