Semsek / Kilis nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında fatma tarafından paylaşıldı.

  1. f

    fatma Yeni Üye

    Semsek / Kilis hakkında sizler için madameli ailesi olarak özel bir tarif hazırladık.
    Şimdi bu tarife geçiyoruz sizde yorumlarınızla bu güzel tarifi zenginleştirebilirsiniz.

    Malzemeler
    300 gr. kıyma
    1 su bardağı pirinç
    1 adet kuru soğan
    Yufka

    Yemeğin Tarifi
    Bir tencerede ince doğranmış soğanla kıyma kavrulur, sonra su koyup kaynatılan pirinç eklenir. Pilav pişirilir. Yufkalar dörde bölünür, içine birer kaşık pişen pilavdan katılır. Kızgın yağda kızartılır.

    Medine Polatkan/Kilis
     
  2. k

    kader duvarcı Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş