Sebzeli Et Sote Nasıl Yapılır?

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nursena tarafından paylaşıldı.

  1. Nursena

    Nursena Admin

    Kurban Etinden Sebzeli Et Sote nasıl yapılır,
    Sebzeli Et Sote yemeği yapılışı
    Resimli sebzeli et sote tarifi


    Malum Kurban bayramı yaklaşıyor sürekli et yemekle birlikte Sebzeli Et Sote yemek Tarifinin Resimli yapılışını sunmak istiyoruz. Siz siz olun etin kararında sebzeyi devamlı tüketin.

    [​IMG]

    Sebzeli Et Sote malzemeleri
    • 1/2 kilo kuşbaşı et
    • Yeteri kadar domates
    • 2 adet patates
    • 2 adet havuç
    • 6 adet soğan
    • 1-2 adet defne yaprağı
    • 3 çorba kaşığı margarin
    • 5 bardak su
    • 1 bağ maydanoz
    • Bir baş sarımsak
    • Karabiber ve tuz



    Sebzeli Et Sote Tarifi[*]Patateslerle, havuçları soyup küçük küçük parçalar halinde kesin.[*]Margarini tencerede erittikten sonra iyice rendelenmiş soğanı kavurun.[*]Kuşbaşını, tencereye atıp, kızarmasını bekleyin.[*]Suyu kaynatıp ete ilave ettikten sonra hazırladığnız sebzeleri ve domatesi rendeleyip tencereye koyun ve pişmeye bırakın.[*]Yemek iyice suyunu çeksin, az sulu hale gelince pişip pişmediğini kontrol edin (ateş normalse, pişmiş olacaktır) ateşten indirin ve hemen sıcak sıcak servis yapın.

    Et Sotemizi afiyetle yiyebilirsiniz.
     
  2. N

    Nida Yeni Üye

    Sebzeli et sote muhteşem lezzetli ve vitaminli bir yemek herkeze tavsiye ederim
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş