Sebzeli Bonfile nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında BELGİN tarafından paylaşıldı.

  1. B

    BELGİN Yeni Üye

    Sebzeli Bonfile
    Malzemeler
    4 adet bonfile
    4 adet patates
    2 yemek kaşığı mısır
    2 tatlı kaşığı tereyağı
    2 yemek kaşığı mayonez
    1 çay kaşığı hardal
    1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
    Tuz, karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Küp şeklinde doğranmış patatesleri, tereyağı, karabiberi ve tuzu tencereye koyun. Üzerini kapatacak kadar su ekleyip, 15 dakika pişirin. Patatesleri sıcakken, çatalla ezin. Mısır, hardal ve mayonezi karıştırarak ekleyin. Kıyılmış maydanozları katın.



    Bonfileleri teflon tavada kızartıp, sebzelerin üstüne koyun. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
     
  2. c

    cerence74 Yeni Üye

    Türk mutfağının en güzel tarafıda bol çeşitli olması elinize sağlık
     
  3. s

    savur Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş