Sahur Bohçası

Konu, 'Börekler - Kekler - Pastalar' kısmında FERAH tarafından paylaşıldı.

  1. F

    FERAH Yeni Üye

    [​IMG]
    Sahur Bohçası kolay tarifleri bir başlık altında toplayalım, Şimdi isterseniz tarifimize geçelim.
    Malzemeler
    3 tane yufka
    2 adet tavuk göğsu
    5-6 yemek kaşığı tereyağı
    1 su bardağı ceviz içi
    2 diş sarımsak
    2 su bardağı yoğurt
    1 yemek kaşığı pul biber


    Yemeğin Tarifi
    Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı bir fırında kurutun. Kuruyan yufkaları bir servis tepsisine (borcama) kırarak yerleştirin. Aralarına dävülmüş cevizin yarısını koyun.

    Tavuğu sekiz bardak suda haşlayıp didikleyin. Yufkaların üzerine sıcak tavuk suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün. Tavukları üzerine yerleştirin. Kalan cevizi de tavukların üzerine serpin.

    Tabağa servis yaptıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış biber dökün.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    yemek için ramazanımı bekliyecez Şimdi :d
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş