Sac Kavurma tarifi

Konu, 'Yemekler' kısmında ayla tarafından paylaşıldı.

  1. a

    ayla Yeni Üye

    Sac Kavurma
    Malzemeler
    250 gr. kuzu eti
    1 adet kuru soğan
    2 yemek kaşığı sıvıyağ
    1 adet kırmızı biber
    1 adet yeşil biber
    1 adet domates
    Tuz
    Karabiber

    Yemeğin Tarifi
    Etleri zar şeklinde doğrayın. Sacın üstünde ya da teflon tavada suyunu çektirin. Soğanları doğrayıp, yağda kavurun. Üzerine doğranmış kırmızı ve yeşil biberleri ekleyin. Ufak doğranmış domatesleri ilave edin. Tuz ve karabiberini atın.
     
  2. n

    nisakayra Yeni Üye

    Çok lezzetli bir tarif hazırlamışsınız elinize sağlık
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş