Rulo Pasta (6 Kişilik) tarifi

Konu, 'Börekler - Kekler - Pastalar' kısmında betül tarafından paylaşıldı.

  1. b

    betül Yeni Üye

    [​IMG]
    Rulo Pasta (6 Kişilik) nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    RULONLUN MALZEMESİ6 Yumurta1 Su Bardağı Un8 Çorba Kaşığı Toz Şeker1 Çay Kaşığı Kabartma TozuKREMANIN MALZEMESİ3 Muz2 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri2 Su Bardağı Krem Patisserie (Pasta kreması)1 Su Bardağı Krem Şanti

    Yemeğin Tarifi
    RULONUN HAZIRLANIŞIŞeker ve yumurtaları çukur bir kap içerisinde mikserle iyice çırpın. Karışıma un ve kabartma tozunu ilave ederek karıştırın.Bir tepsinin içerisini yağlı kağıt ile kaplayın. Karışımı tepsiye dökün ve düzgünce yayın. 220 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.KREMANINKrem şanti ile krem patis­serie?yi karıştırın. Hazırladığınız karışımı soğumuş kekin üzerine düzgünce yayın.Kekin ortasına muzları dizin ve pastayı rulo şeklinde katlayın. Pastayı normal ebatlarda keserek üzerini pudra şekeri ve muz dilimleri ile süsleyin.1 dilim pandispanyayı 18 cm. çapındaki bir pasta çemberine koyun. Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve 2.ci pandispanyayı üzerine kapatın.Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın. 4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin.Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün. Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın.
     
  2. S

    Sonbahar Yeni Üye

    oldukça lezzetlidir
     
  3. b

    bayanavon Yeni Üye

    rulo pastanın içine ceviz parcacıkları atın süper oluyor
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş