Resimli Milföylü Çanak Kebap Tarifi Yapılışı

Konu, 'Et Yemekleri' kısmında Nursena tarafından paylaşıldı.

  1. Nursena

    Nursena Admin

    Milföylü Çanak Kebap Nasıl Yapılır
    Milföylü Çanak Kebap Tarifi yapılışı

    Resimli Milföylü Çanak Kebap

    Malzemeler:
    - 1 kg. kuşbaşı kuzu eti,
    - 15-20 adet arpacık soğan,
    - 15 adet kiraz domates,
    - 5 adet sivri biber,
    - 5 diş sarmısak,
    - Tuz, karabiber, kekik,
    - 6 adet milföy hamuru,
    - 2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
    [​IMG]
    Yapılışı:Eti tencereye koyup, kapağını kapatın. Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin. Yağı ilave edin. Arpacık soğanları, sarmısakları biraz kavurun. Etleri ilave edip, 5 dakika kavurun. Domates ve sivribiberleri ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ilave edin. Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın. Milföy hamurlarını üzerine kapatıp, fırına sürün. Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın.
     
  2. N

    Nida Yeni Üye

    Çanak kebabı denemeyen varsa mutlaka denesin özellikle misafirleriniz gelecekse cok şık bir sunum oluyor
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş