Piliçli Pabucaki nasıl pişirilir ?

Konu, 'Yemekler' kısmında fatma tarafından paylaşıldı.

  1. f

    fatma Yeni Üye

    Piliçli Pabucaki nasıl pişirilir sorusuna cevap arayanlar için çok güzel bir uygulama seçtim.
    Malzemeler
    1 adet tavuk göğüs eti
    3 adet kabak
    2 yemek kaşığı sıvıyağı
    Karabiber
    Tuz

    Yemeğin Tarifi
    Kazıyıp uzunlamasına ikiye böldüğünüz kabakları kaynayan tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayıp, süzün. Kaşık yardımıyla çekirdekli kısımlarını çıkarın.

    Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın, tencereye koyup ateşe oturtun. Tavuk, suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Karabiber ve tuz ekleyip, 5 dakika soteleyin. 1 yemek kaşığı un, krema ve 1 su bardağı su koyup 5 dakika kaynatın.

    Fırın tepsisine kabakları dizip hazırladığınız soslu tavuğu kabakların ortalarına yerleştirin. 1 bardak su ekleyip 180 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
     
  2. A

    AYŞE & ELİF Yeni Üye

    mevsimine göre tüketebilecegimiz lezzetlerden.
     
  3. y

    yesiko Yeni Üye

    Bol vitaminli gıdalı uygulama afiyet olsun
     
Kutucuğu Tıklayın:
Taslak kaydedildi Taslak silindi
Yüklüyor...
Benzer Konularımız
  1. a
    Yanıtlar:
    3
    Okunma:
    743

Sayfayı Paylaş